Ha még emlékeznek, A szürke ötven árnyalata című könyvtrilógia iszonyú nagy siker volt. 2012-ben. Azonnal ki is találták, hogy filmeket kéne csinálni belőle, ha már ekkora siker. Az elsőt most februárban, 14-én teszik moziba az Egyesült Államokban (marhára nem siették el a dolgot), úgyhogy itt az ideje végre, hogy kicsit népszerűsítsék is, hátha valakit még érdekel a Nagy Mű.

Egy a baj: a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan pont úgy néznek ki egymás mellett (egymáson, egymás mögött, etc.), mint akiknek hányniuk kell egymástól, nézzék csak meg az alább nyíló galériánkat!

A felfedezés érdeme a Jezebelé, viszont mi sem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Johnson és Dornan mennyire nyilvánvalóan közömbösek egymás iránt, és mennyire nem az sugárzik róluk a közös képeken, illetve a filmjükből eddig előkerült részleteken, hogy ez a két ember megőrül azért, hogy szexelhessen egymással. (Ide kattintva még több közös képet tekinthet meg!)

Márpedig A szürke ötven árnyalata alapvetően arról szól, hogy egy férfi és egy nő három könyvön keresztül akkorákat szexel, hogy vagy két évig minden második amerikai (és más) nőerre tárcsázott, de tényleg. Viszont nézzék meg ezt a jelenetet: úgy néz ki, mint akik fel akarják falni egymást?

Nem mintha ez lenne életem tragédiája, de ez a film tényleg olyan, mintha el lenne átkozva. Eleve alig sikerült főszereplőket találni hozzá, és amikor sikerült, akkor sem. Ennyi szerencsétlenkedés után nagyjából az menthet meg egy ennyire lefutott slágerkönyvet, ha fantasztikusan valósítják meg, de erre ezek után elég kevés esélyt látok. Hát ön?

Mit gondol?

És ez még semmi, bővebben is véleményezheti a kialakult helyzetet!

Kommentálná? A Facebookon tegye!