4

Elkezdődött a Való Világ és a Star Academy!

Kövesse velünk a két új reality indulását élőben!

  • Augusztus 27-én elindult az RTL II és a TV2 nagy őszi húzóműsora. Mindkét Nagy Indulást megnéztük és közvetítettünk.
2016.08.27. 21:39

 

  • Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada, a TV2-n pedig a Star Academy című hibridreality.
  • A Való Világból tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember ma beköltözik egy házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.
  • Star Academyből nem volt még egy sem. Ennek az a lényege, hogy miközben zenés tehetségkutató, a versenyzők életét is lehet követni a tévében. Itt is a sok induló kirostálása után hirdetnek majd győztest.
  • Munkatársaink mindkét műsort nézték és közvetítették.
  • Hozzászólna? Látott valami vicceset? Írja meg, fotózza le, küldje el nekünk! A Facebook-oldalunkat itt találja, ahol kommentben is közölheti véleményét. Előre is köszönjük!

Összefoglaló

Percről percre Elkezdődött a Való Világ és a Star Academy!

Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada, a TV2-n pedig a Star Academy című hibridreality.
A Való Világból tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember ma beköltözik egy házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.
Star Academyből nem volt még egy sem. Ennek az a lényege, hogy miközben zenés tehetségkutató, a versenyzők életét is lehet követni a tévében. Itt is a sok induló kirostálása után hirdetnek majd győztest.
Munkatársaink mindkét műsort nézték és közvetítették.
Hozzászólna? Látott valami vicceset? Írja meg, fotózza le, küldje el nekünk! A Facebook-oldalunkat itt találja, ahol kommentben is közölheti véleményét. Előre is köszönjük!
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!