Egy valóságshow műsorvezetőjének lenni nem is annyira könnyű feladat: egyszerre kell szórakoztatónak, kedvesnek és viccesnek lenni, miközben informálni is kell a nézőket a Villa aktuális történéseiről, és valahogy azt is tálalni kell a nagyközönségnek, ha valaki mondjuk helikopterezett vagy éppen teljesen kiborult egy villalakó miatt.

A Való Világ idén augusztus végén kezdte meg nyolcadik szériáját, és bármennyire furcsa is, de az elmúlt évadok alatt mindössze öt műsorvezetője volt, a legújabb műsorvezető, Nádai Anikó is csak a hatodik a sorban.

Az első négy évadot zsinórban Stohl András vitte végig, nála többször csak Lilu vezette a műsort, ő összesen 5 alkalommal volt házigazda. Istenes Bence már a harmadik szériáját kezdte meg a mostani évaddal, Czifra Noémi és Sebestyén Balázs pedig két-két évadot húzott le a valóságshow műsorvezetőjeként.

Stohl Buci és társai

A műsorvezetők mindig is fontos szerepet játszottak a villa történetében. A Való Világ első négy évadában Stohl András markáns és karakteres nyomot hagyott, az ő sajátos műsorvezetői stílusa és a szavazásokat lezáró magánjelenete mindenkinek emlékezetes maradt. Talán ma már kevesen emlékeznek, de az első két műsorban Stohl András mellett Nóci (Czifra Noémi) volt Stohl műsorvezető társa, ő azonban nem valószínű, hogy felkerül a valóságshow dicsőségfalára, nagyon sok mindent nem tett hozzá a produkcióhoz, és ma már csak azzal kerül be a hírekbe, ha ittas vezetésért kórházba szállítják, vagy rágalmazza volt kollegáját.  

A VV történetében talán a Stohl Buci-Lilu házigazda páros működött a legjobban, ők tudtak leginkább egymást kiegészítve szórakoztatóan műsort vezetni, reagáltak egymásra és a játékosokra is, jól vezették az élő show-kat, és Lilu még abban is profi volt, ha csípőből kellett visszalőni egy hülyeséget beszélő villalakónak.  

Lilu mellé a VV 4 és a VV5 évadokra érkezett Sebestyén Balázs, aki szakmailag korrekten, profin, de nem túl izgalmasan vezette a villalakók hétköznapjait, majd három év szünet után 2014-ben kezdte meg valóvilágos műsorvezetői karrierjét Istenes Bence. Neki kellett egy kis idő, míg belejött a műsorvezetésbe Lilu oldalán, a kezdeti bizonytalanságok után elég sokat fejlődött és kiváló partnere lett Lilunak, és viszonylag hamar sikerült megszerettetnie magát a nézőkkel.

VV Anikó és  Istenes Bence

Az idén augusztusban indult Való Világ az első olyan műsor, amit egy egykori VV-lakó is vezet. Nádai Anikó az Alekosz győzelmével zárult VV5 rosszkislánya volt, majd a Farm című műsor után megkapta a VV vezetését egykori barátja, Istenes Bence oldalán. Egyelőre az látszik, hogy neki még van mit tanulnia műsorvezetőként, néha túlzottan affektál és láthatóan izgul a kamera előtt műsorvezetés közben, és hát élő adásban is sikerült lefagynia, amikor VV Tivy-vel próbált meg beszélgetni, de lehet, hogy majd belejön a műfajba.

Önök szerint ki volt eddig a legjobb műsorvezető a VV történetében?

Ki volt a legjobb VV-műsorvezető?


Ha szavazott, nincs más dolga, mint megtekinteni ezt a két rövid kis videót, ami felidézi a korábbi Való Világok hangulatát. Természetesen nem maradhat ki az örök klasszikus, az instant sláger, Stohl Buci látványos bukása.

Balázs pedig többször is röhögőgörcsöt kapott élő adás közben, ez itt az egyik emlékezetes nevetőrohama.