A TMZ információi szerint kedden két FBI-ügynök hallgatta ki Angelina Jolie-t és a gyerekeket a malibui otthonukban. Állítólag nem hivatalos nyomozás keretében kérdezték a családot annak a repülőútnak a részleteiről, amin Brad Pitt veszekedett a legidősebb fiával. Olyan híreket is olvashattunk, hogy a színész megütötte vagy megrángatta Maddoxot, de ezt a legtöbb forrás cáfolta. 

Az FBI egy három órás kihallgatáson próbálta összerakni az utazás minden részletét, lépésről lépésre. Fontos kideríteni, hogy a veszekedés az Egyesült Államok légterében történt-e vagy sem. 

Igazából az dőlhet el a találkozás után, hogy van-e elég bizonyíték ahhoz, hogy nyomozás induljon az ügyben. A TMZ nem lát sok esélyt erre, nem valószínű, hogy hivatalos eljárás során vizsgálják majd, hogy Brad Pitt fizikailag bántalmazta volna a gyerekét. 

Angelina Jolie még szeptember 19-én adta be a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Jolie szeretné megkapni a gyerekek felügyeleti jogát. Pár hete átmeneti megoldás kötöttek, ami alapján Pitt láthatási jogot kapott. 

A színésznő azután indította el a válást, miután egy magánrepülős utazáson férje állítólag fizikailag és lelkileg is bántalmazta az egyik gyerekét.