Újabb fejlemények derültek ki Cathriona White öngyilkosságával kapcsolatban. A történet még 2015. szeptember végén kezdődött, Jim Carrey volt barátnője akkor vetett véget életének. Az ügy azért került elő egy évvel a történtek után, mert a lány férje gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolta meg a színészt. Igaz, hogy Cathriona White Jim Carrey álneve alatt kiváltott gyógyszerekkel adagolta túl magát, de azt a mai napig nem tudni, hogy a lány vagy a színész váltotta-e ki azokat.

A kanadai humorista beleállt a dologba, így ügyvédjével folyamatosan elhárították a vádakat, sőt, az érem másik oldalát is megmutatták, hogy a férj csak azért vette el a lányt, hogy White-ot ne toloncolják vissza Írországba, de igazából nem is éltek együtt. Közben nemi betegség terjesztésével is megvádolták a színészt, aztán a lány anyja is beállt a sorba és vádat emelt.

Utóbbira Jim Carrey ügyvédje reagált, hogy Cathriona White és Brigid Sweetman már több éve nem tartották a kapcsolatot, arról nem is beszélve, hogy a színész volt barátnője15 évesen arra kényszerült, hogy elhagyja a szülői házat. Ez is csak arról szól, hogy a lány öngyilkosságának okán pénzt húzzanak ki a színészből.

A legrfissebb információk szerint Cathriona White többször is öngyilkos akart lenni. A TMZ több, nyomozókra hivatkozó forrástól tudja, hogy több búcsúlevél is előkerült. Az első ilyet 2012 októberében írta, amikor meghalt az apukája. Akkor nagyjából két hónapja randizott Jim Carreyvel.  

Túl zűrös vagyok, hogy bárki is igazán szeretni tudjon

- olvasható amellett, hogy szereti Jim Carreyt, és bocsánatot kér tőle.

Másodszor akkor akart öngyilkos lenni, amikor 2013-ban szakítottak. Itt is papírra vetette utolsó gondolatait, amik között szerepelt, hogy Carrey miatt lett nemi beteg, sőt, emiatt döntött úgy, hogy véget vet életének. Végül nem tette meg. [Carrey eközben cáfolta, hogy nemi betegségben szenvedne - a szerk.]

Két évvel későbbi búcsúlevelében nem említ semmi ilyesmit, csak szerelmi bánatot. 2015 szeptemberében már 18 hónapja voltak együtt. 9 nappal a lány halála előtt még Malibun romantikáztak, rá pár napra szakítottak. Ez vezethetett White újabb, immár sikeres öngyilkossági kísérletéhez.

TMZ

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.