Chelsea Handler neve már nem egyszer került elő a Velveten. Vagy egy hírességről mondott valami olyat, ami cikket ért, vagy vetkőzött. Utóbbiról csak annyit, hogy a 41 éves komika ki nem állhatja az üresfejű celebeket élen a Kardashianokkal, és szinte kifigurázza őket a exhibicionizmusával. Photoshop nélkül hozza kellemetlen helyzetbe a követőit. A másik, kevésbé valószínű opció, hogy egyszerűen csak annyira büszke a vonalaira, hogy muszáj a világgal megosztania néha a melleit. Lényeg a lényeg, hogy Handler elég érdekes karakter ahhoz, hogy kicsit jobban megismerjük, illetve hogy összeszedjük, kikbe rúgott már bele. 

Handler a szokásos hollywoodi sikersztorit járta be. Akárcsak az egyik közeli barátnője, Jennifer Aniston, Chelsea Handler is pincérnőként dolgozott, amíg fel nem fedezték. 26 éves korától szerepel műsorokban, ráadásul 2012-ben a Time magazin beválasztotta a 100 legbefolyásosabb ember közé. A karrierje során 31,8 millió dollárt keresett a humorával. Az elmúlt években öt könyvet írt, és legújabban a Netflixen van egy talk show-ja. Ennyit a kötelező körökről, Handler számait letudtuk.

Ami érdekesebb, hogy kiről miket mondott a 15 éves pályafutása alatt. Legutóbb éppen Angelina Jolie-ra fakadt ki, nem először. Tudni kell, hogy Handler nem egészen elfogulatlan, már ami a Jolie-Pitt családot illeti. Az egyik legjobb barátnője Jennifer Aniston, szóval érthető, hogy nem pártatlan, ott volt a színésznő szűk körű esküvőjén. A régi ismeretségükre való tekintettel – meg azért, mert jól esett Handlernek – a komika többször odaszúrt. Egy jó nagyot 2010-ben, a Glamournak adott interjújában

Ő egy családromboló. Igen, az. Örökbe fogadhat annyi gyereket, amennyit és ahány országból csak akar. De kurvára nem hiszek neked. Olyasmiket nyilatkozik, hogy 'nincs sok lány barátom'. Mert egy kibaszott picsa vagy. 

– mondta Angelina Jolie-ról. 

A nemrég kibökött véleménye se finomabb. Éppen Laura Wasser ügyvédnőt díjazták egy jótékonysági eseményen, aki történetesen Jolie-t képviseli. Handler adta át a szobrot, a helyzet pedig olyan éles mondatokért kiáltott, amit a humorista nem hagyhatott ki. 

Olyan pletykák keringtek, hogy az egyik probléma az lehetett, hogy Brad Pitt túl sokat ivott és sok füvet szívott. Azon gondolkozom, hogy miért választotta az öngyógyítást. Talán azért, mert az elmúlt 12 évet a Comói-tónál is eltölthette volna George Clooney-val és Matt Damonnal, ahelyett, hogy egy házban ragad vagy 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek. Ó igen, egy kibaszott őrültet vett el, talán azért.

Hogy teljes legyen a kép, muszáj megemlíteni, hogy Chelsea Handler nem csak Angelina Jolie-val bánik ennyire nyersen. Ami a szívén, a száján, legyen szó a műsoráról vagy a Twitter fiókjáról, ahol minden nap megtudhatunk valami újat, Handler mit gondol a világról. Például Trumpról. 

Az persze nem újdonság, hogy Hollywood többsége kiállt Clinton mellett. Színészek és színésznők, zenészek százai kampányoltak a novemberi elnökválasztás idején. Egy hajszállal ugyan, de Donald Trump nyert, Handler pedig saját műsorában sírta el magát az eredmények után, és azóta se hagyja annyiban a témát. 

Trump ás Jolie-n túl Handler elővette az Olsen-ikreket, Nick Cannont, de Mariah Carey alakját is. Feltűnt neki, hogy szinte óráról órára ingadozik az énekesnő súlya, és nem nagyon talált magyarázatot a jelenségre. A Kardashianokat többször kioktatta, mennyire káros a műsoruk. Mindezt úgy, hogy korábban egy csatornánál dolgozott a családdal. Paris Hiltont egyszerűen csak lehülyézte.

Igazából már találkoztunk [Paris Hiltonnal], de ő nem tudja, hogy találkozott-e már az illetővel, mert annyira buta.

 Chelsea Handler talpraesett, jól keres, és a jelek szerint nem nagyon unatkozhat mellette az ember, van humora. Mégis akadnak érdekes választásai, már ami a párkapcsolatot illeti. 2006-tól egészen 2010-ig az E! kábelcsatorna elnökével, Ted Harberttel élt együtt, ez még logikusnak tűnik, hiszen Handler a Netflix előtt az E!-n kapott műsort. De itt még nincs vége, a tévés járt 50 Centtel is. Két hónapig randizgattak, ahogy Handler fogalmazott, laza kapcsolatban éltek. 

Ő egy nagyon édes, kedves fiú.

– nyilatkozta a rapperről. 

Egyébként meg egyáltalán nem tervez férjhez menni. Élvezi az egyéjszakás kapcsolatokat, úgy, ahogy vannak. Elvégre írt egy könyvet is a gyűjteményéről. Akit esetleg a bölcsességei érdekelnek, nézzen szét erre. Rengeteg Szex és New York és Csajok-hangulatú, vodka szagú idézeteket talál. 

Onnan tudod, hogy egy rakás szerencsétlenség vagy, hogy az egyetlen aki állja a piáidat este, az csak te vagy.