Már nyakunkon 2017, így bűntudat nélkül lehet visszatekinteni az elmúlt egy évre. Sorra is vesszük a 2016-os év celebes történéseit. Január után most nézzük, miről szólt a

február!

Mozgalmas egy hónap volt, hisz ekkor volt a mindig szenzációs, de most meg Beyoncé miatt aztán pláne megabrutál Super Bowl, hogy a Story Gálát és az Oscar-díjátadót ne is említsük. Erre jött még rá Vujity Tvrtko kirúgása. De sajnos a gyászból is kijutott.

Gábor Zsazsa pedig kórházba került.

Magyar fronton több lényeges esemény is történt, de még előtte idézzük fel, hogy

A Story Gála

Az esemény annyira emelkedett volt, hogy még Rogán Antal is megjelent feleségével, és úgy néztek ki, mint egy esküvői pár. Itt, jobb oldalt szemezgethet az estén készült legjobb fotóink közül.

Ezután Szabó Zsófi bejelentette, már ruhákat is tervez. Mindeközben Zimány Linda  elkezdett dolgozni egy peren. De nem akármilyenen, hanem egy Hajdú kontra Puzséron, ahol a kritikust képviselte.

Palvin Barbara hivatalosan is Sports Illustrated modell lett. Ennek "örömére" valaki le is kövérezte.

Mielőtt elidőznénk a két legnagyobb történés, a Tvrtko-kirúgás és a Saul fia Oscar-díja mellett, emlékezzünk meg Beyoncé és a Super Bowl félideji megashow-jának találkozásáról.

Az énekesnő szakadt neccharisnyában tisztelgett Michael Jackson előtt.

Annyira táncolt, hogy majdnem elesett.

Végül idén is elkészültek róla azok a képek, amiket fix, hogy nem akart, hogy elkészüljenek.

Aztán el is kezdtünk hangolódni az Oscárra.

Saul fia nyert. DiCaprio nyert. Utóbbi miatt még Kate Winslet is hozsannázott egy emlékezeteset. Viszont a legmenőbb szelfi a magyar díjhoz köthető, amikor Sylvester Stallone és Röhrig Géza összeálltak egy közös képhez.

A nagy Tvrtko-ügyet még megelőzte a Bochkor-balhé, ugyanis a rádiós műsorvezető azt mondta reggeli műsorában, hogy az elhízott, eligénytelenedett nőknek nem jár párkapcsolat. Ebből akkora felháborodás lett, hogy még felesége, Várkonyi Andrea is a védelmére kelt a Facebookon, hogy tompítsa a Bochkort ért támadásokat.

A kirúgás napja: február 26.

Az egész azzal kezdődött, hogy Tvrtko élő adásban, a Mokkában ment neki Berki Krisztiánnak.

...az egész életem arról szól, hogy pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk, hogy közszereplő.

Ennek az lett a következménye, hogy a műsorvezetőt leszidták, amiért így viselkedett Berki Krisztiánnal. Nagyjából egy hétre rá ki is rúgták. Akkor az alábbit írta ki Facebookjára.

Hajdú Péter is elmondta a véleményét, Demcsák Zsuzsa is elbúcsúzott. Miközben kiderült, hogy mennyit is vesztett ezzel a hirtelen távozással, amit maga a riporter kicsit később pontosított, addig újabb üzenetet tett közzé oldalán, melyben némi politikát is említ. Itt pedig összeszedtük, hogy mitől borult még ki riporterként Tvrtko.

Végül valami teljesen más:

Mivel mi is ott voltunk, amikor átadták a Volkswagen- Dining Guide Év Étterme díját, ahol a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is megjelent, ezért azt is láttuk, hogy milyen szépen gömbölyödik a hasa.