El vagyunk kényeztetve, mert erre a hétre is jutott egy zaftos-zamatos, elegáns hírességekkel teli esemény, méghozzá a televíziós újságírók díjkiosztója. Ebben a heti trendben szokásunkhoz híven arról lesz szó, hogy mit viselt az a hat személy, aki szerintünk az este legérdekesebb pillanatait szolgáltatta a megjelenésével, úgyhogy ha arra is kíváncsi, hogy egyébként mi minden történt itt, olvassa el Sixx beszámolóját ide kattintva! Alább pedig megtalálja a legérdekesebb fotókat, és persze győztest is fogunk választani, ha van kedvence, ajándékozza meg őt egy szavazattal!

Ónodi Eszter

A gálán természetesen jelen volt az Aranyélet című sorozat teljes gárdája, Ónodi Eszter pedig be is zsebelte a legjobb színésznőnek járó díjat. Nekünk a nyaklánca lett gyanús, és igazunk volt: őt is a Celeni nevű márka öltöztette a Karman Jewels ékszereivel, mint a múlt heti Glamour gálán Kozma Orsit. Nem nagyon szokás a kéket zölddel kombinálni, de ilyen arányban teljesen jól megférnek egymás mellett ebben a kicsit szokatlan, nagyon retrós szettben, a Farrah Fawcettre emlékeztető frizurát meg egyszerűen imádjuk.

Orosz Barbara

Nem nagyon szoktunk arra gondolni, hogy a díva szó eredeti jelentése az, hogy istennő, de most Orosz Barbara emlékeztet rá minket. Miközben ez az égővörös estélyi a szó modern értelmében véve annyira dívás, hogy azt már nehéz lenne fokozni, addig az összeállítás tényleg elmenne egy görög istennő jelmezének is.

Mondjuk az összeállítás kifejezés lehet, hogy túlzás erre, tekintve, hogy csak egy kicsi táska és egy pár alig látható cipő egészíti ki ezt a ruhát, de ha Orosz Barbara úgy gondolta, hogy még több talán már kicsit sok lenne, akkor valószínűleg egyet tudunk vele érteni.

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn (vagy sose tudjuk, hogy becézhetjük-e mi is Adrinak) utoljára egy éve szerepelt nálunk heti trendben, akkor a Playboy gálán egy nagyonmini ruhácskából villogtatta a lábait. Ezúttal teljesen más stílusban öltözött fel, szinte üzletasszonyos lenne ez az összeállítás, ha az az egy centis kis rés nem lenne ott a felsője és a nadrágja között. Így viszont messze szexibb ez a szett, mint amit Budapesten egy átlagos üzletasszony viselni szokott, még akkor is, ha a színek és a kiegészítők egyébként nem különösebben hívják fel magukra a figyelmet.

Farkas Franciska

És most visszatérünk az Aranyélet szereplőihez, kezdve Farkas Franciskával, aki ezúttal mélykék részletekkel kombinálta a magyar hírességek kedvenc színét, a feketét. Emlékeznek még, hogy tavaly ugyanitt szinte mindenki feketében volt? A fantasztikus kék táskán kívül még a nyakláncra szeretnénk felhívni a figyelmet. A kilencvenes években volt nagy divat ez a nyakörvszerű fazon, és amint fent Ónodi Eszteren is láttuk, újabban megint borzasztó népszerű.

Döbrösi Laura

Igen, kicsit olyan ez a heti trend, mintha megint az Aranyélet premierjén lennénk, de hiába, ha egyszer ők öltözködnek a legérdekesebben, őket fogjuk mutatni önnek ezúttal is. És érdekes alatt ebben az esetben konkrétan egy lámát kell érteni, ami egy pufi vállú, csillagokkal díszített, kislányos fazonú ruhán mutatja a fogsorát. Na ez pontosan az a típusú váratlan és jópofa öltözék, amit mi imádunk, aztán olvasóink közül alig szavaz rá valaki. Kíváncsian várjuk, hogy ez lesz-e most Döbrösi Laura sorsa.

ByeAlex

Ki nézett ki a legjobban?

Hatodiknak pedig ezúttal is egy férfit választottunk öt nő mellé, ByeAlexet, akit a legjobb zsűritagok között jelöltek, és akinek állítólag valami dolga akadt, ezért viszonylag korán távozott az eseményről. Ha jól látjuk az Instagramján, az volt a dolga, hogy fellépett, méghozzá ugyanebben a térdig élő pólóban, ami ezzel a mellénnyel kombinálva kifejezetten szoknyának néz ki.

Egy ilyen kalap nagy fejet csinál a viselőjének, a túlméretes felsőruházat a felsőtestet nagyítja fel, ehhez képest ebben a szettben nyilván azt szánják a poénnak ennek a fazonnak a kedvelői, hogy a nadrág viszont jó szűk, szóval minden marha nagy, csak a lábak tűnnek rövidnek és vékonynak. Elég régóta divatos a hipszterstílusnak ez a variációja, de még mindig van annyira szokatlan, hogy az ember nem tud nem odanézni. Önnek bejön?