Melania Trump - bár úgy tűnt,nagyon szerette volna - mégsem ússza meg, hogy beköltözzön a Fehér Házba. A First Lady sokáig azzal magyarázta, hogy nem teszi át a székhelyét Washingtonba, hogy meg akarja várni, míg a fia iskolaéve véget ér. A vakáció pedig hamarosan elkezdődik, így Trumpné nem tologathatja tovább a költözést. Ez pedig azzal jár, hogy néhány dolog nagyon meg fog változni az életében, többek között a külseje is.

A New York Daily News-nak egy meg nem nevezett informátor beszélt arról, hogy Melania Trump és csapata már elkezdett dolgozni azon, hogy felfrissítse a megjelenését. Ebből talán a legszembetűnőbb az lesz, hogy az elnökfeleség haját szőkébbre varázsolják. 

Már jól látható, hogy világítják a színét, egyre több benne a szőke melír. Az eljárást egyébként 'balayage-nak' hívják

- magyarázta a forrás, aki azt is elmondta a First Lady első számú ruhatervezője Herve Pierre lesz, aki azt a kék ruhát is készítette, amelyiket Donald Trump beiktatásán viselt.

Az informátor szerint a cél, hogy Amerika első asszonyának a korábbihoz képest elegánsabb stílust alkossanak meg, ami ennek ellenére nem kelt ódivatú benyomást.

Kénytelen lesz firstladyskedni

Ám a költözéssel a megjelenése mellett a mindennapjai is megváltoznak. Ahogy arról már mi is többször írtunk, Melania Trump nagyon látványosan kerüli a címéhez tartozó feladatokat, és a helyét egyre inkább az elnök lánya, Ivanka Trump veszi át. De az elemzők szerint ez nem maradhat így azt követően, hogy az elnökfeleség rezidenciája Washingtonba kerül, maximum abban a formában, ha a jövőben együtt dolgoznak tovább.

A szakemberek egyébként úgy vélik, hogy Trumpné kénytelen lesz valami jó ügyet választani magának, amiért az elkövetkező négy évben kampányolhat. Michelle Obama például a gyerekkori elhízás és nemi egyenlőtlenségek ellen küzdött, míg férje hivatalban volt. Melania Trump is vélhetően valamilyen gyerekekkel kapcsolatos jótékony célt fog támogatni, hiszen mióta First Lady lett, többször is ellátogatott gyermekkórházakba.