A hét legizgalmasabb hazai celebeseménye a Terápia című sorozat befejező évadának premierje volt. Részletes képes beszámolót már mutattunk, de ezzel még nem vagyunk túl mindenen, mert természetesen a szokásos vasárnapi heti trendben is ehhez a rendezvényhez térünk vissza.

Ön ugyanis még nem látott mindent, a legjobbakat mostanra tartogattuk! Alább láthatja azt a hat nőt, akiknek a megjelenését a legizgalmasabbnak ítéltük az egyébként alapvetően feketét viselő mezőnyből (lásd a fenti borítóképet). Mi válogatunk, a döntő szó azonban az öné: szavazzon legalul a kedvencére!

Farkas Franciska

Nem kertelünk, rögtön a kedvencünkkel kezdjük. Csomószor hathat komikusnak, amikor ennyire direktben egy vizuális poénra épül egy ruha, mint a fenti Je Suis Belle-kreáció, de szerintünk ez most nagyon el van találva. És ki más is viselhetne egy ilyen különleges ruhát, mint Farkas Franciska, akinek egyéni stílusára mindig felfigyelünk az összes eseményen, ahol ő megjelenik?

Végtelenül elegáns, de közben jópofa és nagyon nőies is, nem kötelező ránk hallgatni természetesen, de szerintünk ez nagyon megér egy szavazatot! Az ötlet, a színek, a fazon, a pózok hozzá, a táska... Annyira sok a remek részlet, hogy azon el se tudunk kezdeni gondolkozni, hogy a frizura egyáltalán tetszik-e.

Döbrösi Laura

Na de azért ajánljuk az ön figyelmébe Döbrösi Laurát is, aki azzal hívta fel magára a figyelmet ezúttal, hogy drasztikusan lenyíratta a haját, amint azt péntek reggel rögtön meg is írtuk. De azért most próbáljunk meg  a további képek nézése közben egy kicsit odafigyelni másra is a hajhiányon kívül! Döbrösi Laura szettjének leglátványosabb része egyértelműen a vállkivágás, na ki látott már ilyet korábban? Mondjuk a sápadtkék táska nagyon kilóg a színkompozícióból, de ez biztos direkt van.

Pető Kata

Pető Kata most szerepel először heti trendben, de nagyon reméljük, hogy ezentúl gyakran látjuk majd, ezt a ruhát ugyanis ő maga tervezte! Farkas Franciska szettjére emlékeztet a szoknya ferde-szabálytalan alja, baromi jó a pink felsőrész, nagyon izgalmas a rózsaszín és a mélyzöld közötti kontraszt. Lehetett volna ezt még hova fokozni, ha bokacsizma helyett kevésbé rusztikus lábbelit választ, ha a haját kicsit látványosabban csinálja meg ehelyett a lazázós frizura helyett, ha a sminkje kicsit észrevehetőbb, de valahol mégiscsak meg kell húzni a határt, és Pető Kata itt húzta meg.

Sztarenki Dóra

Ez a fekete bőrdzsekit veszünk mindenre mánia nem akar múlni, Sztarenki Dórán is volt egy, de aztán szerencsére megszabadult tőle, mennyivel jobb ez a ruha kabát nélkül! Hadd érvényesüljenek ezek a nőies színek, ez a nőies fazon, miért kéne ezt feketével letakarni? Sztarenki Dórán pont olyan cipő van, amihez hasonlót az őt megelőző három nőn is el tudtunk volna képzelni, viszont a frizura és a smink nála is nagyon szerény.

Schell Judit

Ennek a cikknek a szerzője baromi sok vörös szőnyeges fotót szokott nézni hasonló nemzetközi (=főként amerikai/hollywoodi) eseményekről. És ha valaki ennyit nézeget ilyen képeket, akkor könnyen az a benyomása alakul ki, hogy ezen az eseményen Schell Judit volt az, aki a leginkább beleillene a nemzetközi (=főként amerikai/hollywoodi) mezőnybe. Ízléses, elegáns, túlzásoktól és melléfogásoktól mentes és hála Istennek nem fekete.

Ha ez az összeállítás egy nemzetközi (=főként stb stb...) eseményről készült volna, Schell Juditot minden bizonnyal kihagyjuk, mert az öltözéke annyira nem lógott volna ki semmilyen irányban. Itthon viszont éppen, hogy az a feltűnő, hogy valaki ennyire beletalál a közepébe.

Jakabos Zsuzsanna

Csupafekete öltözékből túlságosan sok volt ezen az eseményen (is), úgyhogy aki feketében volt, azt direkt kihagytuk ebből az összeállításból, kivéve Jakabos Zsuzsannát.

Őneki ugyanis már a puszta jelenléte üdítő egy ilyen eseményen, abszolút pozitív fejlemény, hogy van átjárás a élsport és a szórakoztatás/művészet világa között (most abba ne menjünk bele, hogy az élsport nem szórakoztatás-e szintén). Kifejezetten lelkesítő, hogy egy úszónő divatikonként is tud funkcionálni, és Jakabos Zsuzsanna ezen az estén funkcionált tisztességesen.

Önnek ki tetszett a legjobban?

A szépsége mindenképpen megvan az ikonkodáshoz, mondjuk szerintünk lehetett volna egy kicsit merészebb, dehát amint a fenti pár bekezdésből is egyértelmű, a magyar vonatkozású heti trendekben általában buzdítani szoktunk mindenkit, hogy merjen szokatlanabb és egyénibb lenni.

Mindenesetre a leginkább az az izgalmas ebben a ruhában, hogy egy kis fekete ruha tud ennyire kevéssé nőies lenni. A háromszög alakú medál is szinte inkább egy férfi nyakába való, és a képösszeállításban meg lehet nézni rendesen a cipőt is, hát az sem egy princessztopánka. És mégis, Jakabos Zsuzsannán ez az egész valahogy működik, és az összhatásra egyáltalán nem lehet mondani, hogy túl férfias lenne. Önnek hogy tetszik? Ki lett a kedvence? Kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a Terápia-bemutató hat legszebbje – nem mind színésznők!

Egy sportolónő is ott van a tévés esemény legcsinosabbjai között. Van, aki egyéni és meglepő, más profin díváskodik a vörös szőnyegen, ön kihez mit szól?

7 · Oct 29, 2017 01:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments