Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2017-es év szépen bővelkedett iszonyú kínos tévés szereplésekben, ezért nem bírtuk ki, hogy ne emlékezzünk meg azokról az esetekről, amelyek a legjobban teljesítettek a kategóriában. Legalábbis szerintünk. 

3. helyezett - Ambrus attila és Vujity Tvrtko

A dobogó harmadik fokán Ambrus Viszkis Attila és Vujity Tvrtko szörnyen kellemetlen diskurzusa áll, amelyet november közepén folytattak az ATV reggeli műsorában. Az interjú központi témája az egykori bankrablóból lett kerámiaművész filmjének promózása lett volna. Tvrtko azonban ennek azonnal gátat szabott azzal, hogy kifejtette, mennyire nem érzi komfortosan magát egy bűnözőből lett sztár jelenlétében. Ambrus nyilván nem hagyta szó nélkül ezt, így egy frappánsnak tűnő replikával kezelte a helyzetet, és gond nélkül belevetette magát egy kéretlen szópárbajba. A kellemetlen pár percet az alábbi videóban elevenítheti fel. 

Az ügy folyományairól itt és itt olvashat bővebben. 

2. helyezett - Bencze Péter

Az ezüstérmet gondolkodás nélkül adjuk át Bencze Péternek, aki a köztévé híradójában produkálta az évszázad egyik legszórakoztatóbb, egyben legaranyosabb tévés bejelentkezését a bajai halászléfőző fesztiválról. A fiatal riporter meglehetősen váratlan (hadd ne kelljen kimondanunk) állapotban lépett kamerák elé, amivel szinte azonnal internetes kultuszfigurává lépett elő, és úgy festett, ezzel egy életre megalapozza a karrierjét. Persze az M1 nem egészen így gondolta, sőt, ők sokkal kevésbé voltak lenyűgözve Bencze teljesítményétől, mint Magyarország lakosságának 99%-a, ezért jó ideig kérdéses is volt, hogy folytathatja-e a munkát a csatornánál. Október közepén aztán hálistennek kiderült, hogy maradhat, és, ahogy mondta, a szégyenbe sem kellett belepusztulnia

1. helyezett - Demcsák Zsuzsa

Akárhogy is próbáltuk elkerülni, hogy Demcsák Zsuzsa szürreális Szanyi-interjúja is bekerüljön a top 3 kínok közé, inkább mégis az első helyre kívánkozott. Oda is került, és talán sokat nem is kell magyarázni azon, hogy miért. 

Az interjút látva nehezen lehetett eldönteni, hogy egyfajta Bencze Péter-szindrómával állunk-e szemben, vagy valami egészen mással, mindenesetre utólag számos verzió látott napvilágot a témában. Többek között az is, hogy a műsorvezetőnő szomorú és kialvatlan volt, amiért előző este elhagyta a pasija, ezért beszélt olyan furcsán, és kérdezett teljesen oda nem illő dolgokat Szanyi Tibortól. Sokáig az ATV-s jövője is kérdéses volt, aztán némi csikucsuki után ő maga mondott fel a csatornánál. Azt mondta akkor, hogy pihenésre van szüksége, és csak most, három hónap után tért vissza a nyilvánosság elé egy Facebook-videóban. Elvileg most már kialudta magát. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A 2017-es év három legkínosabb tévés szereplését még mindig fáj nézni

Nem baj, amennyire fájdalmas, épp annyira szórakoztató is. Jöjjön, szekunder szégyenkezzen egyet velünk!

28 · Dec 27, 2017 03:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments