Ezen a héten az egyik legtöbbet tárgyalt női híresség Rose McGowan volt, ha nem is feltétlenül itthon, de Amerikában mindenképp. Persze a Weinstein-botrány kirobbantásában kulcsfontosságú színésznő nálunk is bekerült a hírekbe ezen a héten, de az USA-ban ennél jóval többet szerepelt, hiszen új könyve jelent meg kedden Brave (Bátor) címmel, illetve Citizen Rose címmel ugyanaznap reality is indult McGowan életéről.

A Weinstein-ellenes hangok közül ezé a színésznőé az egyik leghangosabb, és ő természetesen a külsejével is próbálja felerősíteni a mondanivalóját, hiszen erre való a divat, és sikeresebb, aki a divatot jól tudja használni, még a politikusok között is. Rose McGowannek megvolt a maga jól átgondolt és igen egyéni stílusa már a botrány előtt is, de amióta tudjuk, hogy milyen viszony fűzte-fűzi őt Harvey Weinsteinhez, azóta még több jelentést kapott ez az öltözködési mód. Az elmúlt egy évből válogattunk ki hat tipikus McGowan-szettet, de természetesen az utóbbi egy hétre koncentrálva, hiszen ez a heti trend. Nézze végig a képeket, és ha van kedve, válasszon közülük kedvencet!

Grammy 2017

Kezdjük a tavalyi Grammy-kiosztóval (az idei mellesleg pont egy hete már megvolt)! Rose McGowan stílusának csomó fontos elemét rögtön itt meg lehet figyelni: egyrészt szereti a csupafeketét, másrészt nőies, de azért kerüli a tipikusan csajszis ruhadarabokat, a külsejében általában van valami meghökkentő vagy éppen egyenesen nyugtalanító, még akkor is, ha egyébként egész szexin van felöltözve. Aki az aranyozott fejet-hajat meg tudja fejteni, azt irigyeljük, nekünk a gugli se árulta el, hogy mi lehet itt a nemesfém-bevonatnak a jelentősége azon kívül, hogy érdekesen néz ki.

Filmpremier

A következő esemény, ahol Rose McGowant alaposan lefotózták, egy tavaly júliusi filmpremier volt (Weinstein előtt McGowan nem kifejezetten állt az érdeklődés középpontjában). Itt volt rajta egy olyan fekete szoknya (vagy ez egy kis fekete ruha? a fotók alapján elég nehéz eldönteni), ami egy tipikus vagány-szexi szett alapköve lehetne, de ő vett rá egy szemfájdítóan narancssárga kapucnis pulcsit, és hát a cipője enyhén szólva szintén nem a tipikus csajszis magassarkú. Egy vörös rúzs szintén tud nagyon szexi lenni, de itt szinte fenyegetően hadban áll a pulóver hasonlóan intenzív színével, és a nyakba akasztott nagy kereszt is jelzi, hogy itt nem olyasvalakivel van dolgunk, aki az éppen aktuális trendeknek megfelelően szeretné széppé tenni magát a férfiak számára.

Flaunt magazin

Harmadikként egy magazinhoz készült fotósorozat két képét ajánljuk az ön figyelmébe, McGowan ezeket tavaly év végén az Instagramon tette közzé. A fekete szín itt már megint nagy hangsúlyt kap, és az ember csak találgatni tudja, hogy akkor most mi is van az átlátszó ruha alatt. Valószínűleg nem véletlen az üzenet: ez már a Weinstein-botrány kirobbanása után volt, és McGowan olyan fájdalmas részleteket hozott nyilvánosságra a magánéletéből, amiről az ember nem beszél szívesen, úgy is fogalmazhatnánk, hogy átlátszóvá tette a felszínt, hogy kicsit jobban beláthassunk a dolgok mélyére.

A Citizen Rose bemutatója

A Citizen Rose című reality egy ötrészes dokumentumfilm Rose McGowanről. A cím feltehetőleg a Citizen Kane (Aranypolgár) című filmre utal, amiben a főszereplő extravagáns életéről gyakorlatilag mindent megtudunk, csak az marad rejtve, hogy mi volt a legfontosabb a számára, hogy mit jelent az utolsó szó, amit a halálos ágyán kimondott: Rosebud. Amerikában a tévében most a héten ment le a Citizen Rose első része, de ez a premiereseményt már január 9-én megtartották, és Rose McGowan itt megint fekete-fehérben volt. Garbóban, nagykabátban, férfiasan rövid hajjal, de újfent élénk színű rúzzsal.

Az utcán New Yorkban

Most, hogy ekkora a figyelem Rose McGowanen, természetesen a paparazzók is követik, jött is a héten egy csomó kép a színésznőről, amint csak úgy az utcán sétál. Az anyagból egy olyan sorozatot választottunk ki, ami újból egy remek példa a színésznő markáns stílusára: fekete megint az alapszín, de van a nadrághoz egy rettentően sárga pulóver, de mégis a rúzs színe a legintenzívebb. Ha lesz még egyszer szemüveges heti trend, akkor ez a fura keret biztosan nem fog kimaradni belőle. McGowan szereti a furcsa kiegészítőket, és ezúttal, úgy néz ki, a szemüvegben élte ki magát.

Könyvbemutató

Melyik az az esemény, ahol ön szerint Rose McGowan a legjobban nézett ki?

És február elsején megvolt McGowan új könyvének a bemutatója is, ahol a színésznő Ronan Farrow újságíróval jelent meg, akinek az egyik cikke fontos szerepet játszott a Weinstein-botrány kirobbantásában. Igen, Ronan Farrow az a gyereke Mia Farrow-nak, akiről egy ideig az a pletyka járta, hogy nem is Woody Allen az apja, hanem Frank Sinatra.

McGowan a könyv borítójára arról tett egy fényképet, amikor lenyírta a haját, tehát biztosak lehetünk benne, hogy számára a rövid haj is szimbolikus, és az erőt, bátorságot jelképezi: ő a női díszek nélkül is fel meri venni a harcot a férfiakkal szemben. Ezt a harcot továbbra is elsősorban fekete nadrágban vívja, de most egy piros, kicsit autóversenyzős hangulatú pulóvert választott, és a vörös rúzs természetesen továbbra is állandó.

Ha van véleménye Rose McGowan öltözékeiről, kérjük, szavazzon! Önnek mikor tetszett a legjobban a színésznő?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét nője még meg sem szólalt, de már üzen

Dekódoljuk, mit mond a Weinstein-botrány legfontosabb női szereplőjének stílusa a szexről, a nemekről, az erőről és a kívülállásról.

2 · Feb 04, 2018 09:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments