Vajon Melania Trumpot tényleg egy dublőr helyettesíti?

vik
2018.08.31. 11:27

Az internetet a napokban elárasztották olyan összeesküvés-elméletek, amelyek azt állítják, hogy Melania Trumpot olykor egy dublőr helyettesíti. A spekulációk azután terjedtek el, hogy az Amerikai Egyesült Államok elöke és a first lady az országos gyerekkórházban járt Ohióban.

Az elnök és a felesége az Andrews légitámaszpontnál szállt ki a repülőből, az esetről természetesen videó is készült, amelyet igen hamar több mint 2 és félmillióan láttak. 

A kétkedők azt állítják, hogy a fehér szoknyába és pöttyös blúzba öltözött Melania Trump valójában nem is Melania Trump, csak egy hasonmás, aki időről időre helyettesíti őt. (Talán akkor is, amikor valami csoda folytán megfogta a férje kezét? Mert az tényleg elég ritkaságszámba ment). Szerintük a first lady még indulás előtt cserélt helyet az ismeretlen nővel, aki egészen másképp néz ki, mint az igazi Melania.

A Twitter-felhasználók közül sokan azt kérdezték, mégis ki ez a nő valójában, mások pedig csak simán megjegyezték, hogy nem is hasonlít az eredetire, hacsak Melania Trump nem hízott el és/vagy távolíttatta el a fél arccsontját. 

Néhányan pedig úgy gondolják, nagyon rossz dublőrt választottak Trumpnénak, mondván, csak a hülye nem látja, hogy nem is ő az. 

Képernyőfotó 2018-08-30 - 17.05.51.png

A HASONMÁSNAK UGYANIS (SZERINTÜK) TELJESEN MÁS AZ ARCBERENDEZÉSE, A VISELKEDÉSE, DE MÉG A MAGASSÁGA IS.

Egyelőre nem derült ki az igazság, az viszont biztos, hogy maga Donald Trump is szereti az összeesküvés-elméleteket. Egyszer például azt állította, hogy Barack Obama Kenyában született és nem Amerikában, majd követelte tőle, hogy mutassa be a születési anyakönyvi kivonatát. De azt is mondta, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztáson (amit amúgy ő nyert meg) több millió ember illegálisan szavazott. 

Így néz ki valójában Melania Trump.
Így néz ki valójában Melania Trump.

Amúgy nem ez az első alkalom, hogy Melania Trumpnak dublőrt sejtenek, tavaly egy Andrea Wagner Barton nevű színésznő-komika osztott meg egy posztot Facebookon, amelyben kifejtette, hogy szerinte a first ladyt hasonmással helyettesítették. Ezt illusztráladó megosztott egy videót, amelyet 2017. október 13-án a Fehér Ház kertjében vettek föl, ahol Trump egész hosszan ecsetelte, hogy

A MELLETTE ÁLLÓ NŐ BIZONY A FELESÉGE, ÉS NEM VALAKI MÁS.

A posztot több mint 100 ezerszer osztották tovább, ami alapot adhatott a későbbi összeesküvés-elméletekre is. Odáig viszont még nem jutottunk, hogy a first ladyről azt terjesszék, hogy valójában egy klón, reptilián, vagy hogy esetleg egy android helyettesíti, de nem félünk, egyszer ezeknek is biztos eljön az idejük. 

Mit gondol ön a videón látott nőről?