Az internetet a napokban elárasztották olyan összeesküvés-elméletek, amelyek azt állítják, hogy Melania Trumpot olykor egy dublőr helyettesíti. A spekulációk azután terjedtek el, hogy az Amerikai Egyesült Államok elöke és a first lady az országos gyerekkórházban járt Ohióban.

Az elnök és a felesége az Andrews légitámaszpontnál szállt ki a repülőből, az esetről természetesen videó is készült, amelyet igen hamar több mint 2 és félmillióan láttak. 

A kétkedők azt állítják, hogy a fehér szoknyába és pöttyös blúzba öltözött Melania Trump valójában nem is Melania Trump, csak egy hasonmás, aki időről időre helyettesíti őt. (Talán akkor is, amikor valami csoda folytán megfogta a férje kezét? Mert az tényleg elég ritkaságszámba ment). Szerintük a first lady még indulás előtt cserélt helyet az ismeretlen nővel, aki egészen másképp néz ki, mint az igazi Melania.

A Twitter-felhasználók közül sokan azt kérdezték, mégis ki ez a nő valójában, mások pedig csak simán megjegyezték, hogy nem is hasonlít az eredetire, hacsak Melania Trump nem hízott el és/vagy távolíttatta el a fél arccsontját. 

Néhányan pedig úgy gondolják, nagyon rossz dublőrt választottak Trumpnénak, mondván, csak a hülye nem látja, hogy nem is ő az. 

A HASONMÁSNAK UGYANIS (SZERINTÜK) TELJESEN MÁS AZ ARCBERENDEZÉSE, A VISELKEDÉSE, DE MÉG A MAGASSÁGA IS.

Egyelőre nem derült ki az igazság, az viszont biztos, hogy maga Donald Trump is szereti az összeesküvés-elméleteket. Egyszer például azt állította, hogy Barack Obama Kenyában született és nem Amerikában, majd követelte tőle, hogy mutassa be a születési anyakönyvi kivonatát. De azt is mondta, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztáson (amit amúgy ő nyert meg) több millió ember illegálisan szavazott. 

Amúgy nem ez az első alkalom, hogy Melania Trumpnak dublőrt sejtenek, tavaly egy Andrea Wagner Barton nevű színésznő-komika osztott meg egy posztot Facebookon, amelyben kifejtette, hogy szerinte a first ladyt hasonmással helyettesítették. Ezt illusztráladó megosztott egy videót, amelyet 2017. október 13-án a Fehér Ház kertjében vettek föl, ahol Trump egész hosszan ecsetelte, hogy

A MELLETTE ÁLLÓ NŐ BIZONY A FELESÉGE, ÉS NEM VALAKI MÁS.

A posztot több mint 100 ezerszer osztották tovább, ami alapot adhatott a későbbi összeesküvés-elméletekre is. Odáig viszont még nem jutottunk, hogy a first ladyről azt terjesszék, hogy valójában egy klón, reptilián, vagy hogy esetleg egy android helyettesíti, de nem félünk, egyszer ezeknek is biztos eljön az idejük. 

Mit gondol ön a videón látott nőről?