Pirner Alma liftben szexelős szelfit lőtt a férjével

2018.10.03. 09:02

Jó reggelt, fogadja szeretettel ma délelőtti lapszemlénket, amelyből többek között kiderül, milyen luxuscuccokat árul Bódi Sylvi, mibe halt bele majdnem Oszter Sándor, mi van Shodeinde Dorkával, Tóth Andi bőrfájdalmaival, és milyen pózban szexel az érzékeny témában kinyilatkoztató, majd magyarázkodni kényszerülő Pirner Alma és férje a liftben. 

Utóbbit gyorsan meg is mutatjuk, ha már a 24.hu olyan ügyesen kiszúrta, és nem akarjuk, hogy egy percet is várnia kelljen efféle izgalmakra.

Az mondjuk nem derül ki a képből, hogy aktus előtt, után vagy közben vannak, esetleg csak egy marha jó vicc tanúi vagyunk, a hashtagek (#rapidrandi #sexintheelevator) mindenesetre árulkodóak, csak nem világos teljesen, hogy miről. Hagyjuk is őket tovább évődni, haladjunk tovább! 

Bódi Sylvi legutóbbi bugyibörzéje olyan jól bejött, hogy most a luxusruháit árulja a Facebookon, állítása szerint az eredeti áruk töredékéért. A bevétel jótékony célra megy, szóval ha adakozó kedvében van, és még igényt is tart Bódi Sylvi odorú ruhaneműkre, itt a remek lehetőség. 

Aztán: 

  • Volt egy Lóri nevű fiatalember a Való Világ egyik szériájában, akiről azért ír a Blikk, mert ittasan vezetett, és egy év nyolc hónapra elvették a jogosítványát. A lap szerint vonzza a bajt, pedig alighanem inkább csak szereti a bort. 
  • Oszter Sándor hosszú évekkel ezelőtt egy darabban akasztott embert játszott, de a sámlit, amelyen állt, egy kolléga véletlenül kirúgta alóla, így amíg le nem zajlott az utolsó jelenet, az ujjával tartotta el a kötelet a gigájától, aminek hála túlélte az esetet. Ennek tükrében váratlanul frappáns kifejezéssel él a Bors a cikk közepén, amikor azt írja, a színész ujjá született. 
  • Kelemen Anna szerint Cristiano Ronaldo nem is erőszakolhatta meg a nőt, aki azzal vádolja, hogy kéretlenül anális szexre kényszerítette, mert - ahogy a celebnő fogalmaz - „itt egy speciális behatolás történt, és nem egy idegen nőbe szaladt bele szárazon Ronaldo, hanem ehhez a nőhöz már köze volt. Egy ilyen aktushoz idő, történések kellenek, ide el kell jutni”. Ha szeretné hallani a témába vágó elemzés további részleteit, a Bors cikkére kell kattintania
  • Tóth Andi az achilleszére feliratot, a bal alkarjára egy gitárt tetoválatott, ami nagyon fájt neki. (24.hu
  • Pintér Tenya Tibor eléggé gyengélkedik mostanában. Legutóbb ledobta egy ló, amitől megfájdult a karja, aztán ágyéki izomszakadása lett, majd tüdőgyulladása, és két foga is gyökérkezelésre szorult. A Blikk szerint a színész nemzetközi karrierje múlhat azon, hogy ennyi baja van, de Pintért nem győzheti le holmi nyavalya, se egy, se kettő, se száz, hiszen „amikor ennyi emberért felelős valaki, mint én, nem lehet kiszállni, önző módon lazítani”.

Emlékszik még Shodeinde Dorkára az X-Faktorból? Terhesen jelentkezett a műsorba, majd az első élőshow előtt megszülte kislányát, Lisát. Ez már több mint 8 éve volt, a másor után ugyanis Birminghambe költözött nigériai származású férjével, akitől az évek során még két gyereke született. Na, velük kapcsolatban az most a hír, hogy hazaköltöztek, és jelenleg Százhalombattán élnek. A 27 éves énekesnő úgy tervezi, fellendíti itthon a karrierjét.