melbbelafonte

Mel B elmondta, mi járt a fejében, miközben meg akarta ölni magát

vik
2018.11.19. 12:03

A Spice Girls-szel ismét turnélra induló Melanie Brown (ha így jobban be tudja lőni: Mel B) nemrégiben könyvet írt az életéről, amelyben elképesztő részletességgel számolt be életének egészen intim pillanatairól. És ha már leírta, az újságok előszeretettel szemlézik is, legutóbb például azt, hogy az énekesnő 

öngyilkossággal akart megszabadulni a férjétől, Stephen Belafontétól. 

 

Ez még 2014-ben történt, abban az időszakban, amikor épp leváltotta a brit X-Faktor zsűrijében Nicole Scherzingert. A nézők csak azt látták, hogy végzi a dolgát, jókedvű és képernyőre való, benne azonban egészen más érzések játszódtak le ezalatt. Annyira mások, hogy 200 pirulát vett be azért, hogy az élete kioltásával végre kiszabaduljon a férjével való kapcsolatából. 

Minden egyes tabletta bevételekor feltettem magamnak a kérdést: biztos vagy benne? 10, 20, 50, 100 - biztos vagy benne? 120 - biztos vagy benne? 150 - teljesen biztos? 

- írta le a könyvében, amelyben azt is kifejtette, mi váltotta ki belőle, hogy eldobja magától az életét. 

A hírnév és a csillogás mögött érzelmileg sérült voltam, eltávolodtam a családomtól, rondának éreztem magam, és azt gondoltam, a férfi, aki egyszer azt ígérte nekem, hogy mindig szeretni és védelmezni fog, gyűlöl engem.

Ez a férfi Mel B menedzsere és férje volt: Stephen. 

Még mindig emlékszem a félelemre, a pánikra és arra az elképesztő zavarra, ami a fejemben volt. Aztán minden elsötétült körülöttem, én pedig térdre rogytam. Éreztem, ahogy az életem kifolyik a kezeim közül. 

Ezután már csak a kórházban ébredt fel, amire élete legboldogtalanabb pillanataként tekint vissza. 

Ránéztem a zavarodott, kétségbeesett, dühös lányomra, és tudtam, most jött el az ideje annak, hogy elkezdjek küzdeni. 

Melanie Brown ezután még két évig évig húzta Stephen Belafontéval, akivel az összesen 10 évig tartó házasságuk alatt nem volt éppen fehőtlen a viszonya. Külsőleg sikerült minden vele kapcsolatos fájdalmat kiirtania magából, ugyanakkor a válás hatása még mindig rányomja a bélyegét a mindennapjaira: az utóbbi időben igen sok időt töltött elvonón, miután az orvosai poszttraumás stressz szindrómával diagnosztizálták, amely szex- és alkoholfüggőséggel párosult. Mivel azonban el tud menni a Spice Girls-turnéra, merjük feltételezni, hogy már sokkal jobban van. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.