Kovács Patrícia csütörtök este a Jakupcsek Plusz című ATV-s show vendége lesz, de a Bors már most összefoglalta, mit is fogunk látni a műsorban. A színésznő nagyon részletesen be fog számolni arról, hogyan ment tönkre a házassága Gusztos Péterrel, hogy mennyit küzdöttek a megmentéséért, és hogy miért is adták föl. 

Amikor kiderült, hogy bajok vannak, az volt a közös döntésünk, hogy menjünk el a falig. Mert, hogy ha egyszer Hanna felnő, és megkérdezi, hogy megtettetek-e mindent, akkor azt tudjuk mondani, hogy mi megpróbáltuk. Tehát lehúztunk egy kőkemény évet úgy, hogy mindketten tudtuk, itt most azért dolgozni kell. Határidő nem volt, igyekeztünk megpróbálni mindent. Azt gondolom, hogy nem adtuk fel

 - mondja el a műsorban, majd hozzáteszi, szerinte sem ő, sem a volt férj, Gusztos Péter nem tudott volna ennél többet küzdeni a kapcsolatukért, ezért nincs is bennük hiányérzet. 

Egy válásnál döntések vannak, nincs jó vagy rossz döntés. Az biztos, hogy a legkisebb rosszat kell választani

- tette hozzá, majd elmondta, hogy volt férjével nagy egyetértésben nevelik Hanna nevű kislányukat, ebben sosem volt köztük feszültség, bár valójában szinte semmiben. Olyan jó baráti viszonyba keveredtek egymással az évek alatt, hogy úgy érezték, ahhoz, hogy csak ez maradjon közöttük, még túlságosan is fiatalok. Szerinte tök jól kijöttek ebből a válásból, és nemcsak ketten, hanem a lányuk is. A pár egyébként kilenc évet töltött együtt, és egy évvel ezelőtt vetettek véget a kapcsolatuknak. 

Egy ilyen komoly téma után nincs más választásunk, mint körbetekinteni, mit írnak még a lapok. Nos: 

  • Osvárt Andreával kb. fél éve szakított olasz szerelme, Roberto, a színésznő-producer azonban még mindig nem tudta feldolgozni a történteket, ezért új kapcsolatba sem szívesen kezdene. „ [...] úgy érzem, kell még egy kis idő, hogy lezárjam a múltat. Nem akarok beleugrani valamibe úgy, hogy még fáj a seb” - nyilatkozta a Blikknek
  • Rékasi Károlyról ír ezt-azt a Bors, köztük, hogy ott hagyta a József Attila Színházat, amely ugyanolyan szakmai szerelem volt számára, mint a Barátok közt. De hiába akart nemrégiben öngyilkos lenni, ma már vannak tervei, amelyekről a lap cikkéből tájékozódhat. 
  • A bulvárlap arról is beszámol, hogy Görög Zita a harmadik gyereke, Milán születése után fél évvel először állt munkába, a Syoss Fashion Awardon vezetett műsort. (A gyerekek minden bizonnyal addig sem instagramozhattak otthon.)
  • Vészhelyzet az Exatlon forgatásán: Palik rosszul lett, infúzióra kötötték” - írja idegesen a Blikk, de mielőtt aggódni kezdene a műsorvezető testi épségéért, megnyugtatjuk: már minden oké. A lap azt írja, hogy a műsorvezető nagyon kimerült volt, ugyanakkor rendkívül izgatott, amiért a családja meglátogatta őt Dominikán. Ez a két dolog pedig annyira kikészítette, hogy iszonyúan lement a vérnyomása, majdnem elájult, és kezelésre szorult. Ahogy azt nemrég megírtuk, Palik egy két éve tartó emberkísérletben vesz részt, vagyis már nem pattogatott kukoricán, hanem kizárólag zöldségen és gyümölcsön él, és nincs olyan nap, hogy ne edzene. Így mondjuk bárki kimerülne elég hamar. 
  • Utólag mégis megemlékeztek Andy Vajnáról az Oscar szervezői, írja az Index. Az Oscar oldalán szerepel a producer abban az összeállításban, amelyben az elhunyt szakmabeliekre emlékeznek: 212 filmipari dolgozóról.
  • ByeAlex valamit meg akart osztani apukájával, de rájött, hogy már 5 éve elhunyt. Emiatt szomorkodott az Instáján, számol be róla a 24.hu