Még 2016-ban volt, hogy Sebestyén Balázs beszólt Ördög Nórának („kevés személyiség, nagy hang”), amire Friderikusz Sándor beszólt Sebestyén Balázsnak. Az eset szóba került a Sony Max Lakástalkshow-jában is, ahol Sebestyén Balázs volt a meghívott vendég, amint azt már tegnap is említettük. A Blikk szerint a 42 éves műsorvezető a következőt mesélte Friderikuszról:

Állandóan felhívja Kolosi Pétert és megkérdezi, hogy az a szőke fiú ott dolgozik-e még. Segíts egy kicsit, hogy hívják? Igen, még ott dolgozik nálatok? Miért nem rúgod már ki?

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója, akinek Friderikusz miatt nyilvánvalóan esze ágában sincs kirúgni Sebestyén Balázst, de Sebestyén sem veszi különösebben magára 61 éves kollégájának cselekedeteit, mert ő állítólag mindenkivel ilyen. Ebben lehet valami, alább összeszedtünk még néhány hírességet, akivel Friderikusz Sándor az évek során összerúgta a port.

Friderikusz vs más hírességek:

Friderikusz Sándor egyébként mostanában visszavonultan él, azt mondja, nincs mondanivalója, ezért nem nyilatkozik már egy ideje.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Friderikusz Sándor azóta is ki akarja rúgatni Sebestyén Balázst

Még 2016-ban volt egy összezördülés, amire Friderikusz ezek szerint azóta is emlékszik. Plusz összeszedtünk még pár celebet, akiknek anno Friderikusz beszólt.

9 · Nov 14, 2019 08:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments