Nemcsak Demcsák Zsuzsáék esküvőjének témájában exkluzív a mai Story magazin, hanem az az információ is szerepel a lapban, hogy babát vár Visváder-Palácsik Lilla, aki Vajna Tímea húga. Tavaly csak pletyka volt, de most igaz: a fotósként dolgozó, 26 éves híresség a terhesség 18. heténél jár, a születendő gyerek nemét még nem tudja, viszont az alábbi képen mutatja az ultrahangot.

A hírhez Visváder-Palácsik Lilla nővére, Vajna Tímea egy automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban a következőket fűzte hozzá:

El se hiszem, hogy babát vár a számomra még mindig „kisbaba” hugim. Mindig úgy vigyáztam rá, mint a szemem fényére. Én is szívesen lettem volna kismama fiatalabb koromban, de hát az élet nem így hozta, és sose éreztem magam felkészülve rá, bár azt mondják, hogy az ember erre sosincs igazán felkészülve.

Az édesapáról, Visváder Tamásról rendszeres olvasóink jól tudják, hogy annak idején szerepelt szerelmével A legbátrabb páros című műsorban, és hogy az utóbbi időben Vajna Tímeát helyettesítve Visváder vezette a Mr. Funk fánkozót. Visváder-Palácsik Lilla az Instagramjára is kitett egy képet, amin ő az ultrahang-felvételt tartja a kezében, Visváder Tamás pedig Nalát, a francia buldogot. A kutya nyakában tábla lóg a következő felirattal:

hamarosan nagytestvér leszek.

Az Instagramon a kommenteknél Kulcsár Edina, aki a múlt héten szült, az elsők között gratulált Visváder-Palácsikéknak, akik tegnap este a Tények Plusz című műsorban szerepeltek a TV2-n, ott is a kutyájukkal együtt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Terhes Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga

Vajna Tímea ezt fűzte hozzá a hírhez: „én is szívesen lettem volna kismama fiatalabb koromban, de hát az élet nem így hozta”.

141 · Apr 29, 2020 09:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments