Miután a magyar hírességek Instájáról megfelelő körültekintéssel tájékozódtunk, nézzük, milyen információkkal szolgálnak a nemzetközi sztárok által megosztott posztok. Nos, Arnold Schwarzenegger spárgáját a végére tartogatjuk, és előbb egy tőle független, elég rossz hírrel kell sajnos kezdenünk: Brian May, a Queen együttes gitárosa azt írja, hogy bár ő nem spárgázott, csak „túlságosan lelkesen” kertészkedett, eközben sikerült „fecnikre” szétszakítania a nagy farizmát. A 72 éves, brit zenész kórházban van, nagy fájdalmai vannak, se járni, se aludni nem tud.

Ezen kívül...

Jennifer Anistonnak baromira elege van már a koronavírusból, és a színésznő az alábbi, bemutatós posztban a kórokozót tiszteletteljesen megkéri, hogy most már húzzon a faszba.

Már Anthony Hopkinsnak is van TikTokja. Ha úgy érzi, kíváncsi arra, hogy hogyan táncol a 82 éves, Oscar-díjas színész, kattintson alább a play gombra! Sőt, ha nem érzi úgy, bízzon bennünk, és kattintson akkor is, mert utólag remélhetőleg be fogja látni, hogy megérte!

Hétfőn lett volna az idei Met-gála, és Brie Larson Oscar-díjas színésznő azt osztotta meg, hogy mivel találta magát szemben, amikor a tavalyi estélyen kiment a mosdóba. Hát egy Kardashian-szelfivel!

Chloë Sevigny a múlt héten szült, és a 45 éves színésznő most posztolt egy közös képet, amin az apukával és a babával együtt látható. Kisfia azt a nevet kapta, hogy Vanja Sevigny Mačković.

Őrület, milyen laza ez az Arnold Schwarzenegger! Mármint úgy is laza, de most a hajlékonyságáról van szó: a 72 éves színész gyakorlatilag angolspárgában látható az alábbi, a címben beharangozott posztban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Arnold Schwarzenegger spárgázott, de Brian Maynek szakadt el a farizma

A mai nemzetközi Instahíradóban a Terminátor spárgázik, a Queen gitárosa balesetet szenved, Jennifer Aniston bemutat, Anthony Hopkins pedig táncol!

4 · May 08, 2020 12:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments