IMG 5325

Dobó Kata: „még Andy segítségével sem sikerült – sokáig hallgattam, mennyire szörnyű színésznő vagyok”

2020.06.06. 15:59

Ábel Anita színésznő-műsorvezető Instagram Live-ban interjúvolta meg Dobó Katát, és kolléganőjét arról is kérdezte, milyenek voltak azok az évek, amiket Dobó Amerikában töltött, Andy Vajna partnereként. A színésznő azt meséli, hogy nagyon kemény világ ez, rengeteg pénzt és energiát kellett beleölni, de nem járt szerencsével. Majd egy filmforgatás miatt hazajött.

Hazajöttem a Szabadság, szerelmet forgatni, és tönkrement a kapcsolatunk Andyvel, és én nem mentem vissza Amerikába.

Így emlékszik vissza arra Dobó Kata, miért döntött úgy, hogy végül itthon marad. Ábel Anita erre megkérdezi, hogy nem bánta-e meg, hogy nem ment vissza, amire a színésznő válasza nemleges:

Találkoztam a kislányom apukájával, lett egy csodálatos kislányom. A [kint] befektetett munka bennem maradt, azt hazahoztam, azt színésznőként ugyanúgy tudom használni itt is. Igazából én a könnyebb ellenállás irányába mentem, amikor úgy döntöttem, hogy itthon maradok, hiszen itthon nem kell nulláról kezdenem, mert egy megalapozott karrierem van, és azt csak tovább kell építeni. Míg kint… a fene tudja. Ha annyi ideig nem sikerült... És akkor már láttam az összes árnyoldalát… Én nem szerettem volna semmi mást csinálni. Akkor inkább magyarul játszom, mert a játszás öröme adja nekem az élethez való kedvet.

Ábel Anita rákérdez ezután, hogy hogyan fogadta itthon a közönség és a szakma őt, miután hazatért. Dobó Kata a következőt válaszolta:

Előítéletesek voltak. Hogy még Andy mellett, még Andy segítségével sem sikerült – ezt sokáig hallgattam, hogy én mennyire szörnyű színésznő vagyok. Nyilván egyetlen filmemet vagy színházi előadásomat sem látták. Akkor bántott, de most már tudjuk, hogy ez nem fontos.

A teljes interjút az Instagram TV-n lehet megtekinteni itt.

És ha ön nem ér rá végiginstázni a hétvégéjét, ne aggódjon, figyeljük mi az eseményeket ön helyett.

A következő posztokat találtuk még érdekesnek.

  • ByeAlex felvett egy rózsaszín mackóalsót, amiről kitett egy posztot az Instagramra, és a Blikknek eszébe jutott a kommenteket is megnézni. Ezekből az derül ki, hogy Magyarországon még forradalminak számít, ha egy férfi rózsaszínt visel, sokan ugyanis beszóltak az énekesnek a fotó láttán, még a „lányos” jelző volt a legenyhébb. ByeAlex szintén kommentben válaszolt ezekre a megnyilvánulásokra: „sajnos, amikor fellépek a saját oldalamra és több száz kommentet olvasok egy képem alatt azzal kapcsolatosan, hogy mennyire dögöljek meg, hogy vernének agyon, és hogy tudvalevő, hogy buzi vagyok, csak heterónak hazudom magam. Pusztán azért, mert a legutóbbi posztomban egy rózsaszínű melegítőalsó van rajtam, ami módszeresen felháborítja és szitokra készteti az embereket. Nos, akkor sajnos magabiztosan tudom, hogy a világ pár hestegen túl pontosan úgy fog majd tovább döcögni, ahogy eddig is, mert jövő héten majd másik hesteg lesz, de nem változik semmi... Komolyan emberek, egy melegítőalsó téma?
  • Visváder-Palácsik Lilla arról osztott meg egy képet, hogy Köböl Anitával összedugják a hasukat. Ez azért érdekes, mert mindketten babát várnak.
  • Visváder-Palácsik Lilla nővére, azaz Vajna Tímea szintén aktív volt az Instagramon az elmúlt órákban, de azt külön posztban írtuk meg.
  • Liptai Claudiának lesz egy önálló estje, ehhez volt most a fotózás. A fotózás fotóit a legutóbbi posztjában lehet megtekinteni.
  • Rubint Réka boldog névnapot kíván férjének és fiának.
  • Pumped Gabo pedig faroksejtetős képpel menőzött a héten, utánam az özönvíz, én ezt beágyazom, csodálja meg ön is, ha már Pumped Gabo azt szeretné, hogy minél többen lássák.

Csak nehogy úgy járjon, mint Jason Derulo, akit tavaly jól lecenzúráztak egy hasonlóért.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dobó Kata: „még Andy segítségével sem sikerült – sokáig hallgattam, mennyire szörnyű színésznő vagyok”

Dobó Kata arról az időszakról mesélt Ábel Anitának Insta Live-ban, amikor hazatért az USA-ból. Pumped Gabo a péniszét posztolta, ByeAlex a gatyáját. Instahíradó!

13 · Jun 06, 2020 03:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments