Ne aggódjon, ha 2020 eddig nem úgy alakult önnek, mint ahogy tervezte, ezzel gyakorlatilag mindenki így van. Pont ezért terjed az a mém például a Twitteren, amelynek részeként az emberek idén januári fotókat posztolnak magukról, amelyeken még „áldott tudatlanságban” éltek, nem tudva, mit hoz a jövő. (A Daily Dot itt ír róla.)

De ezzel nemcsak a pórnép, hanem nagyon sok sztár is így van. Következő cikkünkben megmutatjuk kedvenc celebei éveleji Insta-posztjait, hogy lássa, hogyan indultak neki az idei évnek, mielőtt a koronavírus felülírt volna mindent. 

Miley Cyrus új frizurával és új zene ígéretével ugrott fejest 2020-nak. Lendülete csak nőttön nőtt, egy ideig úgy tűnt, Cody Simpson személyében megtalálta az igazit, de augusztus közepén sajnos szakítottak, úgyhogy már nyugodtan koncentrálhat kizárólagosan a karrierjére.

Reese Witherspoon január közepén még annak örült, hogy a SAG-gálán találkozott a Hatalmas kis hazugságok stábjával, akik közül néhányat (például Laura Dernt vagy Jennifer Anistont) díjaztak is. 

Lady Gaga januárban kozmetikai cégének újabb termékeit ünnepelte rajongói körében. Az igaz ugyan, hogy a koronavírus a Haus Laboratories működésében túl nagy fennakadásokat nem okozott, az énekesnő CD-je csak néhány hét csúszással jelent meg. Megérte várni rá, a VMA-n több díjjal is jutalmazták.

Jennifer Aniston Courteney Cox-szal és Lisa Kudrow-val készült a Jóbarátok különkiadására, ami elvileg áprilisban lett volna, de természetesen ezt is elnapolták a járvány miatt. Egyelőre nem tudni, mikor pótolják be. 

Jennifer Lopez az év legelején még a Super Bowlra készült, ahol Shakirával együtt lépett fel. Reméljük, sikerült alaposan kitombolnia magát ebben a szűk negyedórában,  az év ezt követő részében ugyanis házi karanténba vonult vőlegényével, akivel az esküvőjüket is el kellett halasztaniuk. 

Katy Perry januárban még a piramisokban gyönyörködött. Rajongói ekkor még nem tudták, hogy terhes, ez csak márciusban derült ki, azóta pedig már megszületett a lánya.  Sőt, Perry nemcsak egy gyerekkel lett gazdagabb, augusztus második felében jelent meg Smile c. albuma. 

Rihanna azon szerencsés celebek közé tartozik, akiknek egy világjárvány nem oszt, nem szoroz. A Covid-19 előtt, alatt és után is leginkább azzal foglalkozott, hogy fehérneműmárkájának új kollekciójában pózoljon, esetleg új kozmetikai termékeit reklámozza. 

Harry herceg és Meghan Markle január 8-án közölték hivatalos, azóta lényegében megszűnt Insta-oldalán, hogy lazítanak a királyi családhoz fűződő viszonyukon. Akkor még nem tudták, mekkora lavinát indítottak el döntésükkel. Tavasszal áttették székhelyüket Amerikába, jelenleg valószínűleg éppen azon gondolkodnak, miből legyen bevételi forrásuk. 

Taylor Swiftnek is jól indult az éve: a Netflix elkészítette a dokumentumfilmjét, melyből kiderült, hogy az énekesnő életében volt egy periódus, amikor éheztette magát, csak hogy megfeleljen a rajongóinak és kritikusainak. A karanténidőszakban csendben visszahúzódott, de csak nyárig, akkor dobta piacra 8. stúdióalbumát, a Folklore-t, ami több héten át vezette a lemezeladási listákat Amerikában.