Ördög Nóra homloktetkóval és kopaszon, plusz más csodák a friss instatermésből

2020.11.06. 10:45 Módosítva: 2020.11.06. 14:26

Töltsön minél kevesebb időt a közösségi média pörgetésével! Ebben a Velvet annyiban segít önnek, hogy átvállaljuk a fáradságos munkát: mi úgyis nézzük az összes híresség Instáját, a posztözönből kiszűrjük az érdekeseket és összegyűjtve tálaljuk őket, ezzel önnek rengeteg időt spórolva. Szóval vessen egy pillantást az alábbi posztokra, aztán mára nyugodtan le is jöhet a Facebook-termékekről.

Ördög Nórával kezdjük, aki a Galaxy Z Fold 2 nevű telefonkészülék reklámozása kedvéért kitetováltatta és lekopaszította magát. Nyilván egyik sem permanens, a műsorvezető mindenesetre csak annyit árul el a képekről, hogy nem photoshoppal vagy applikációval készültek. A poszt szövegében azt is említi, hogy anno mennyi véleményt kapott, amikor 2010-ben rövidre vágatta a haját (kattintson vissza ide egy kis nosztalgiázásért), úgyhogy már hozzá van szokva, hogy folyton a külsejét elemezgeti mindenki, de most belefért egy kis lázadás.

Horváth Éva a hírösszefoglalóban is benne volt ma, de az Instagramon szintén aktív, nagy erőkkel és nagyon dögösen reklámozza az Origami bikiniket.

Kárpáti Rebeka egy romantikus képet posztolt, amin a szerelméhez bújik oda, és megköszöni neki, hogy „megkattant állapotaimban is kibír és elvisel”. A kép fél hat előtt hat perccel készült.

Vujity Tvrtko továbbra is utazgat a családjával, most Hawaiiról jelentkezett be egy pálmafás ingben és egy rahedli, csodásan elrendezett gyümölccsel, amit a poszt feliratában reggelinek nevez.

Osvárt Andrea most szombaton a német tévében fog szerepelni, erről egy forgatási fotót posztolt.

Dér Heni a következő posztot jelentette meg arról, hogy megtudta, hogy születendő gyereke kisfiú lesz.

Ez megint egy reklám, de nem lehet kihagyni: az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Farkas Alexandra újracsináltatta a szemöldöktetoválását az m.eyebrow nevű szalonban, mert eddig nem volt elégedett a szemöldöktetoválásával. Most már elégedett a szemöldöktetoválásával.

És kattintson ide két nőért, akik elég fura szerkezetekkel edzenek:

  1. Az egyik Rubint Réka;
  2. a még furább pedig Zimány Linda.

Nahát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ördög Nóra homloktetkóval és kopaszon, plusz más csodák a friss instatermésből

Az Instahíradóban Horváth Éva bikiniben dögös, Kárpáti Rebekát megkattant állapotaiban is elviseli a szerelme, Vujity Tvrtko pedig Hawaii-on gyümölcsöt reggelizik.

5 · Nov 06, 2020 10:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments