Vajna Tímea augusztusban kifigurázta a maszkviselést, pár hét múlva el is kapta a koronavírust, súlyos szövődményekre panaszkodott és lefogyott. Palvin Barbara ezzel szemben éppen, hogy a maszkviselés mellett kampányol, az alábbi poszttal kér mindenkit, hogy viselje a maszkját,

lécci!

Hogy az üzenet minél több figyelmet kapjon, a modell egy szexi, dekoltált felsőt visel a maszkjához a legutóbbi posztjában. Palvin Barbara egyébként most Magyarországon van, pár napja a budai vár elől posztolt, de Esztergomból fog majd bejelentkezni november 8-án az MTV tévécsatorna európai díjkiosztójába. Abból, hogy Palvin Barbara hogyan vezet műsort, itt lehet egy ízelítőt megnézni az MTV Hungary Instáján.

Ebben a posztban hazai hírességek friss instaposztjaiból válogatunk, és folytassuk Tóth Gabival, aki szintén egy szexi képpel hívja fel követői figyelmét arra, hogy új zenén dolgozik éppen.

Szintén megtolta a szexizést Mádai Vivien, aki mindezt szintén nem csak úgy önszorgalomból tette, hanem azért, hogy reklámozza a Triumph fehérneműket.

Most, hogy a szexi kontentet letudtuk, nem maradhat ki az összefoglalóból Kabát Pétertől az alábbi nyilatkozat, amellyel a csoportszexes botrányra reagál, elnézést kérve mindenkitől, akinek „csalódást okozott”.

Berki Krisztiánnak új tévéműsora lesz Celebcella címmel, alább lehet megnézni az ajánlóját. Amint az az ő Instáikról kiderül, a Celebcellában benne lesz még Lakatos Márk és ÉNB Alexa, azaz Farkas Alexandra is.

Pásztor Anna énekesnő, aki jelenleg a Dancing With The Starsban szerepel, egy elég félelmetes képpel köszönte meg követőinek, hogy már 45 ezren vannak.

Az RTL Klub összehasonlító fotósorozatot publikált arról, hogy Friderikusz Sándor kezei alatt hogyan öregítették Rubint Rékát az Életünk története című műsorhoz. Ide kattintva férje, Schobert Norbert fotóit is megnézheti.

További hírek az Instagramról, röviden:

  • Ha ön nem követi Vásáry Andrét, talán nem tudja, hogy a szopránhangú énekes hogy kigyúrta magát az utóbbi időben. Kattintson ide egy videóért, amin félmeztelenül nyomja a fekvőtámaszokat!
  • Wolf Katinak elkészült az első gyereklemeze, Gyerekszáj címmel. A dalokat édesapja, Wolf Péter szerezte, több információ ebben az instaposztban található.
  • Amennyiben arra kíváncsi, hogy Zimány Linda milyen csodás hajjal és gyönyörű sminkkel vesz részt otthonról egy online edzésen, klikkeljen az ő Instagramjára!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara a maszkviselést, Mádai Vivien kedvenc melltartóját reklámozza dekoltáltan

A hazai instatermés java: Vásáry André kigyúrta magát és félmeztelenül nyomja a fekvőket, Schobertéket pedig meg lehet nézni öregítve.

2 · Nov 03, 2020 11:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments