A heti trend a Velvet legrégebbi cikksorozata, mindig vasárnap jelentkezik, mindig divattémájú, mindig hat személy/öltözék közül lehet választani és mindig van szavazás. Mivel megint vasárnap van, ez most újra egy heti trend, és a szerkesztőrendszerünk (amelynek neve egyébként az, hogy Manis) azt mondja nekem, hogy ez, amit most ön olvas, kereken a hatszázadik heti trend.

Amióta a heti trend létezik (azaz jó 12 éve), soha nem volt divatszempontól olyan unalmas egy év, mint ez a 2020-as, de most a 600. cikkhez szerencsére pont van friss és tényleg eheti alapanyagunk, mert nemhogy egy nemzetközi vörösszőnyeges esemény volt az elmúlt hét napban, hanem kettő, és az egyiken ráadásul egy magyar híresség, Palvin Barbara is feltűnt. Szóval nézzük az eheti két díjkiosztó gála hat legcsinosabbját! Önnek ki tetszik közülük a legjobban?

Palvin Barbara

Az idei MTV European Music Awards, rövidítve EMA egyik háziasszonya Palvin Barbara volt, aki Budapestről jelentkezett be a múlt vasárnap esti műsorba. Eközben egyrészt a fenti képen látható fekete bőrruhát viselte, aminek különleges fazonja nem igazán érvényesül sötét háttér előtt. Sokkal látványosabb másrészt, mennyire extra volt a modell másik szettje, amihez nagyon kilencvenes évekes hajat csináltak neki. A színes, kivágott ruhához Palvin Barbara egy látványos combcsizmát viselt, és úgy tűnik, ezen az EMA gálán nagyon népszerűek voltak a térd fölé érő lábbelik.

Bebe Rexha

Bebe Rexha egy 31 éves, New York-i, elég extravagáns ízléssel rendelkező énekesnő. Ő nem az a típusú személy, aki zavarba jön, ha mindenki őt bámulja, ezért szemrebbenés nélkül vet be olyan kevéssé szofisztikált tekintetvonzó eszközöket, mint például bohócpiros haj vagy Ultraszéles dekoltázs, igen, nagy U-val. Van egy különleges fazonú, fehér szoknyája, ami alatt ő is combcsizmát visel, és ha a képre kattint, hogy valamennyi fotót megnézze, szánjon egy pillanatot az ékszerkészlet megfigyelésére is, érdemes!

Madison Beer

Madison Beer szintén egy kevéssé szégyellős, amerikai énekesnő, aki combcsizmát viselt az EMA-gálára, de ő tíz évvel fiatalabb Bebe Rexhánál, márciusban lett 21. A fenti szettje egy barna tónusú, nagyon mini, nagyon látványosan dekoltált dressz köré van megkomponálva, de a fotóösszeállításban tőle is van repeta: Madison Beer a műsorban egy össze-vissza kivágott fehér csodát is viselt, érdemes megnézni.

Abby Champion

Szerda este tartották a Country Music Awardsot Nashwillben, és egy normális évben minimum Keith Urban és Nicole Kidman itt szokott lenni. De amint az MTV eseményéről, innen is hiányoztak idén az igazán A-listás nevek, mégis hiba lenne panaszkodni, hiszen például Abby Champion így is megajándékozott minket egy kifejezetten szexi, bár talán kicsit túl szögletes, kétrészes összeállítással. A Victoria's Secret modellje az eseményen a szerelmével vett részt, aki nem más, mint Patrick Schwarzenegger, és aki szintén ezt a krémszínt viselte, fekete kiegészítőkkel és egy nagyon komoly garbóval.

Maren Morris

Maren Morris egy 30 éves countryénekesnő, aki valamiért úgy gondolta, hogy erre az alkalomra neglizsében fog beállítani. A szexi feketeneműre csak egy átlátszó csipkepongyolát kapott fel, ha a smink és a látványos aranyékszerek nem lennének, talán azt hinnénk, hogy az ágyból kelt ki. Ez a vörös rúzs elég hatásos választás volt ehhez a Dolce & Gabbana-szetthez, ráerősít az egész összeállítás mediterrán hangulatára. Más kérdés persze, hogy hogyan jön a mediterrán hangulat a countryzenéhez, de próbáljunk meg nem elveszni a lényegtelen kérdésekben.

Carrie Underwood

Ki tetszett a legjobban?

Nem Reese Witherspoon, hanem Carrie Underwood volt a legnagyobb sztár ezen a gálán, ő szintén countryénekesnő, de azért ismeri mindenki Amerika-szerte, mert annak idején megnyerte az American Idol című tehetségkutatót. Underwood eheti glamúrszettje két látványos elemből tevődik össze alapvetően: a látványosan aszimmetrikus fazonú ruhából és a szintén aszimmetrikusra megcsinált hajzuhatagból. Minden más, a cipő, a táska, az ékszerek, a smink csak diszkréten és ízlésesen kiegészítik az összképet – önnek hogy tetszik? Ha lett kedvence a hat közül, kérjük, szavazzon hatszázadszorra is!