Van önnek kedve megnézni a legérdekesebbeket a hazai hírességek friss Instaposztjai közül? Igen? Akkor jó, mert nekem volt kedvem összeszedni őket, Íme!

Mihalik Enikő, az Instahíradók gyakori szereplője megint egy félmeztelen képet tett ki magáról, ennek a posztnak a feliratában azzal viccel egy cinkosan kacsintó szmájli kíséretében, hogy

helló szomszédok!

Én eddig nem tudtam, hogy létezik olyan, hogy felhőpakolás, de amióta láttam Horváth Éva alábbi posztját és kapcsolódó instasztorijait, azóta tudom! Plusz egy jót mosolyogtam is, mert akárhogy nézzük, ez egy eléggé nagyon vicces kép a modell-műsorvezetőről.

Dér Heni terhes és férjhez ment. A lagzi a Story magazin exkluzívja volt a múlt héten, de az énekesnő azóta kitett pár fotót a saját Instájára az ünnepről, hogy megköszönhesse a támogatást a szponzoroknak, alább konkrétan a Leya Marini Couture-nek.

Kulcsár Edina szépségkirálynő-modell-influenszer az alábbi posztban elhatározza, hogy csinos anyuka szeretne lenni, így kilenc hónappal második gyermeke születése után most újra ráhajt az edzésre-diétázásra.

A tervem pedig nem más, mint hogy idén kockás hasat varázsoljak magamnak!

Kulcsár Edina is írja, hogy a covid miatti korlátozások időszaka nem feltétlenül kedvez egy ilyen elhatározásnak, de én mindenkinek drukkolok, hogy sikerüljön, ha nem is feltétlenül a kockás has, de az egészséges életmód mindenképpen, túlzásba nem vitt pizzázásokkal!

Szabó Erika színésznő az alábbi poszt tanúsága szerint Szervét Tibor és Pindroch Csaba színészekkel forgat mostanában. A rendező, Madarász István Instájáról annyi derül ki, hogy egy tévéfilm készül, színházi darabból.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Mihalik Enikő félmeztelenül üdvözli a szomszédokat

Mihalik Enikő felső nélküli fotót posztolt vicces felirattal, Dér Heni új fotókat mutat a lagzijáról, Kulcsár Edina pedig elhatározta, hogy lefogy.

4 · Jan 28, 2021 04:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments