63A8330

Megharagudott Schobert Norbertre pártfogoltja, Nádai Anikó megmutatta új szerelmét

2021.03.04. 11:48 Módosítva: 2021.03.04. 12:06

Rácz Géza az ország legsúlyosabb tinijeként tett szert némi ismertségre, és Schobert Norbert úgy döntött, pártfogásába veszi a fiatalt, segít neki életmódot váltani és súlyát 230 kilóról 70 kiló eddigi fogyás után legalább 100 kilóra letornázni. A fiút és édesanyját ki akarják lakoltatni az albérletükből, és amikor ezt a hírt Schobert Norbert meghallotta, rögtön felhívta Rácz Gézát, aki korábban úgy szerette őt, mint édesapját, most viszont hatalmasat csalódott benne.

Igazából egy kicsit lecsesztem

– mondja Schobert Norbert a TV2 Tények című műsorának erről a telefonbeszélgetésről. A híresség azt tanácsolta Rácznak, hogy ne a sajtónak siránkozzon, hogy nincs hol laknia, hanem menjen el dolgozni. A kemény hangvételtől Rácz teljesen kétségbeesett, elhatározta, hogy nem vállal több médiaszereplést, de Schobert most azt mondja neki, segít munkát találni a túlsúlyos fiatalnak.

Ez egy hírösszefoglaló, további hírek is vannak még:

  • Nádai Anikó most posztolt először közös képet új szerelmével, Hajmásy Péterrel, aki korábban Weisz Fanni párja volt. Nádai a posztban megtiltja, hogy bárki átvegye a fotót vagy az ahhoz írt szöveget, szóval ha ön kíváncsi a közös képre, kattintson át az Instagramra ide!
  • Miközben Magyarország az USA-t megelőzve bekerült a világ 10 olyan országába, ahol népességarányosan a legtöbb halálesetet okozta a covid, Szabó Ádám az Instagramra posztolta saját pozitív diagnózisát. A Sztárban sztár győztese, Tóth Andi exe többek között ezt írja: „jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat + köhögök egy keveset, de ennyi... Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást!
  • Szegedi Fecsó, akit volt felesége révén a Feleségek luxuskivitelben című műsorból lehet ismerni, a Blikknek nyilatkozott arról, milyen családot képzel el magának most, hogy már fél éve együtt vannak mostani szerelmével. „Egy-két házasság még belefér az én habitusomba, sőt, még szeretnék legalább két gyermeket, valamint régi álmom, hogy örökbe fogadjak. (...) Időskoromat mindenképpen nagy családban, sok gyerekkel és unokával képzelem el” – mondja Fecsó.
  • Ma 80 éves Medveczky Ilona táncművésznő. Születésnapja alkalmából a Blikknek adott interjút, amiben szóba kerül többek között az, hogy mennyire rosszul esett neki, amikor egyszer egy paródiában múmiaként ábrázolták.
  • A Reggeli című műsorban mesélte el Kiss Anna Laura, a Drága örökösök színésznője, hogy állapotos, már túl van a terhesség felén, kisfiuk fog születni. Erről alább lehet egy videót megnézni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megharagudott Schobert Norbertre pártfogoltja, Nádai Anikó megmutatta új szerelmét

Összeveszett Schoberttel az ország legsúlyosabb tinije, Nádai Anikó először posztolt közös képet Hajmásy Péterrel, Kiss Anna Laura terhes és más hírek.

41 · Mar 04, 2021 11:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments