Ismét hírösszefoglaló formájában dolgozzuk fel a legérdekesebb/fontosabb, külföldi hírességeket érintő híreket.

Öt évvel Prince halála után egykori birtoka, a Paisley Park Studios kezelői úgy döntöttek, április 21-én megnyitják a néhai zenész otthonát, és kiállítják a hamvait, hogy a tisztelői elbúcsúzhassanak tőle. A belépés ingyenes, de a koronavírus-járvány miatt szabályozzák: összesen hetven, harminc perces turnust határoztak meg, ezekre előre kellett regisztrálni. Természetesen mind az 1400 hely azonnal betelt, de fogadnak további regisztrációkat is, várólistára. „Az, hogy Prince elment, még mindig feldolgozhatatlan számunkra. Életét és örökségét minden nap ünnepeljük Paisley Parkban, a helyen, amelyet Prince meg akart osztani a világgal. Így, különösen ezen a napon, tisztelgünk a hihetetlen erő és inspiráció előtt, amely Prince volt az emberek életében, és ajtót nyitunk nekik, hogy leróják tiszteletüket” – írta a honlapon a birtok vezérigazgatója. (Prince 57 évesen hunyt el, gyógyszer-túladagolásban. Hamvait egy egyedi urnában helyezték el, amelyet a testvére, Tyka Nelson tervezett, és amelyet bár egy ideig kiállították otthona átriumában, a család kérésére végül eltávolították onnan). ( Vanity Fair )

Britney Spears azt kérelmezte a bíróságon, hogy átmeneti gondnokát, Jodi Montgomeryt állandósítsák, az apja pedig ne kaphassa vissza ezt a feladatot (2019-ben, egészségügyi okok miatt mondott le róla). Mindemellett szeretné fenntartani azt a lehetőséget is, hogy a jövőben gondnokság nélkül élhessen, de amíg erre szükség van, mindenképpen vele szeretne együttműködni. Tavaly novemberben a Los Angeles-i Legfelsőbb bíróság bírája, Brenda Penny úgy határozott, Spears pénzügyeinek kérdésében Jamie Spears mellé társgondnokot jelöl ki, a Bessemer Trust Companyt, amely egy vagyonkezelő cég. Bár az énekesnő apja tiltakozott, múlt hónapban ezt a döntést megerősítette, így továbbra is érvényben marad. (People) Spears amúgy nemrég hallatott magáról az Instagramon, megköszönve azon nők teljesítményét, akik elviselhetőbbé tették számára a karantént.

Chrissy Teigen, a modell, aki (munkái, illetve férje, John Legend, továbbá evős birodalma mellett) arról ismert, hogy viccesen vág vissza undok embereknek a Twitteren, törölte magát Twitterről. Mint a fiókja megszüntetése előtt írta, nagyon jól érezte magát az oldalon az elmúlt tíz évben, de nem tudott hozzáedződni a rengeteg bántáshoz, és nem tud az Örökké Viccesen Visszavágó Lány lenni, úgyhogy viszlát. (Page Six)

Jennifer Garner az új filmje (Yes Day) miatt interjút adott a People-nek, amiből, ha olcsó clickbaitisták lennénk, azt emelnénk ki, hogy szeretne Budapestre jönni – de igazából azt mondta, hogy hiányzik neki a munkával járó utazás, hívják akár Észak-Karolinába, Budapestre vagy Párizsba. Arról is beszélt, hogy az elmúlt évben nagy kihívás volt számára, hogy a három gyerekének kalandokat szervezzen az abszolút kalandmentes, kényszerű otthonlétben, de például tematikus vacsorákat készítettek, és minden tippet kipróbált, amire az anya-ismerősei azt mondták, hogy nekik bejött. Közölte továbbá, hogy férjhez aligha megy többet, és további gyereket sem akar már, de valószínűleg nem lesz mindig egyedülálló, csak most jó neki így.

Ha valakinek a nagy dózisú rojálhír nem lett volna elég ma reggel: Eugénia hercegnő babázós fotókkal köszönte meg a születésnapi jókívánságokat, amelyet kapott. A képeken nemcsak Ágoston Fülöp nevű fia látszik meglehetősen, hanem az is, hogy az egyhónaposnak névre szóló kabátja van. (EOnlineAkinek pedig egy Fülöp hirtelen nem elég, annak figyelmébe ajánljuk, hogy II. Erzsébet egy másik unokája, Zara Tindall is fiút szült, történetesen a fürdőszobájuk padlóján, mert a vártnál gyorsabban érkezett. A dédapa (illetve apai nagyapa) tiszteletére ő is Fülöp lett, csak ő Lucas Philip. (ETOnline)

Továbbá Cara Delevingne-nek ezen a fotózáson azt mondták, viselkedjen természetesen, ő pedig:

Illetőleg Kate Hudson citromot szüretelt a kertjében, de azok feszt lepotyogtak, ő meg úgy vélte, ezt a fontos eseményt meg kell osztania a világgal.