Ez itt a hírösszefoglaló, amelyben röviden a figyelmébe ajánljuk, mi történt ismert magyar emberekkel más lapok, illetve az internet egyéb szegletei szerint.

A héten már írtunk arról, hogy Köllő Babett elment Hajdú Péter tévéműsorába, ahol kiderült, hogy kapott tisztességtelen ajánlatot, és igyekezett megtanítani a műsorvezetőt twerkelni. A Bors pedig most arról ír, hogy a két celebritás a műsorban megvitatta ki-ki magánéleti tragédiáját is: mind Köllő, mind Hajdú partnere veszített el ikerterhességet. Köllő 2014-ben volt várandós, Hajdú Péter élettársa pedig augusztusban. (Tavaly decemberben aztán ismét terhes lett, de méhen kívül, és orvosi beavatkozásra volt szükség, hogy megmentsék az életét.)

Lukács László, a Tankcsapda énekese pedig a Bochkorék című rádióműsorban beszélt élete több nehéz szakaszáról.  Szerinte „ha valaki évtizedeken keresztül aktívan csinál ilyesmit, ráadásul egy idő után a kirakatba kerül, az olyan nyomást helyez az emberre, amit civilként nem tapasztalna meg”. Elmondása szerint nem volt nem volt olyan mély gödörben, de így is jónak látta pszichológus segítségét kérni, foglalkoztatta az elmúlás és a halál gondolata, mint Kurt Cobaint. „A különbség, mint ahogy megénekeltem egy Tankcsapda-számban, hogy én túléltem a halálomat, ők meg nem.” (Blikk)

Ördög Nóra és Nánási Pál sorozatot indítottak a Youtube-on, amelyben saját kalandjaikat dokumentálják. A legelső epizódot négy napja tették fel, de kénytelen vagyok azt idetenni, mert elég vicces, ahogy a fűben fetrengve a fülzsír természetéről elmélkednek.

Gáspár Evelin a Lakatos Leventével közös Youtube-műsorában, az Evi és Leviben beszélt a párkapcsolatairól. Ezek szerinte nem alakultak jól (legutóbb azért írtunk erről a témáról, mert egy egykori szerelme akarta eladni a róla, engedély nélkül készített meztelen fotóit), de „ha meg tudtam volna húzni a határokat, akkor most egy boldog párkapcsolatban élnék. Emiatt most én is a szeméttelepen guberálok” – örvendeztette meg Gáspár mindazokat, akik a közelmúltban vagy a közeljövőben randevúznak vele. Az ideális párkapcsolatról pedig azt mondta,„aki meg akar engem kapni, az fektessen belém, ne én fektessek bele. Nem fordított világban akarok élni”. A műsorban egyébként a nézőik leveleit és kérdéseit vitatják meg, nézze meg az egészet alább! (Blikk)

 Szabó Ádámnak is vannak

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Köllő Babett és Hajdú Péter családi tragédiáikat osztották meg, Gáspár Evelin szeméttelepen guberál párkapcsolatilag

Ördög Nóráék a fülzsír természetéről értekeztek, Lukács László pedig túlélte a halálát. Hírösszefoglaló.

37 · Apr 09, 2021 08:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

, amint erről a Bréking című tévéműsorban beszélt: az egyikük számára kellemetlen tartalmú üzenetekkel bombázta, és egyszer egy használt bugyiját is elküldte neki. Erre válaszul egy hosszú üzenetet kapott az illető személy, amelyben Szabó arra kérte, hogy ezt hagyja abba – így is lett. (Ripost)

És most térjünk át az Instagramra, íme, ez történt ott az elmúlt napokban!

Palvin Barbara csábosan népszerűsített szemüveget.

Gyuricza Dóra reklámposztban tudatta, hogy kiválasztotta az esküvői ruháját. Nem ez az, amelyet a képen látnak.

A Puskás Peti-Dallos Bogi zenész-és szerelmespár Győrben társtulajdonosok lettek egy vendéglátóhelyen, megújítják a dekort és az étlapot – akit a részletek érdekelnek, kattintson a képre, elég hosszan ír róla Puskás.

 Som-Balogh Edina galériás poszttal búcsúzott a Barátok közt című sorozattól, amelynek megvolt az utolsó forgatási napja, és amely igazán ismertté tette őt.

 Kocsis Tibor énekes kirándult Gánton.

Görög Zitáék hóembert építettek, hiszen itt a tavasz.

Lovasi András fáért ment a hóesésben, hiszen itt a tavasz.