Íme a legszexibb friss posztok az Instagramról nemzetközi hírességektől egyben az Instahíradóban, ahogy szoktuk!

Kourtney Kardashian és Travis Barker a legutóbb ujjszopós videóval korbácsolta a kedélyeket, most megint egy olyan szexi közös képet tett ki a sztárpár női fele, hogy bár elég tüzetesen kerestem, ennél forróbb friss posztot nem találtam ma az Instagramon. Kourtney Kardashian nemrég lett 42 éves, a Blink 182 együttesből ismert, 45 éves dobossal valamikor a tavalyi év végén jöttek össze.

Kourtney Kardashian féltestvére, a mindig jótékony Kylie Jenner szintén rendszeresen posztol elég kihívó képeket, hát ő is kitett egy újat nemrég, ezen két személy társaságában csöcsörészi saját magát, ahogy azt mindannyian rendszeresen szoktuk unalmas hétfőkön.

Lizzo, a testpozitív, 33 éves, amerikai énekesnő-rapper egy pucérkodós fotósorozatból osztott meg több képet is az elmúlt órákban, talán ez a poszt a legerősebb.

Na jó, egy videót még tegyünk bele Lizzótól, mert ez azért tényleg már-már felér Kourtney Kardashianék smárolós fotójáig.

A mellkontentben mindig élen járó Bethany Lily April a születésnapját ünnepelte az alábbi poszttal. A brit influenszer a posztban azt állítja, hogy a kedvenc évszaka a tavasz, előfordulhat azonban, hogy sok olvasónk számára ez az információ nem fogja fokozni az alábbi fotó megtekintésének élvezeti értékét.

És mi más állhatna ennek a posztnak a végén, mint egy Velvet Matte Finish, méghozzá Palvin Barbarától és az Armanitól.