Sok év tapasztalata mutatja, hogy a Velvet olvasói mindenre kíváncsiak, de hazai, ismert, női személyiségek attraktív posztjaira különösen. Hát most megint ilyenekből jött össze egy Instahíradóra való, jó nézegetést kívánunk!

Meztker Viktória és párja az Egertől nem messze található Felsőtárkányba utazott egy kicsit üdülni. Jó hír, hogy a szálláson van jakuzzi, és hogy a Nicsak, ki vagyok győztese, amint reméltük, dokumentálta is annak használatát: alább fotókat lehet megnézni, és aki még időben van, az ide kattintva automatikusan eltűnő videókat is megnézhet Instasztoriban.

Szabó-Kulcsár Edina február 8-án csinált egy videót arról, milyen formában van. A szépségkirálynő-műsorvezető aztán május 8-án csinált még egy videót ugyanebben a témában, majd a két felvételt egymás mellé szerkesztette és posztolta. Ez látható alább. „Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körülit, bár ezt már egy ideje teljesítettem, csak a videó felvételére nem volt eddig időm. RENGETEG kérdést kapok, hogy hogyan csináltam, de a válasz egyszerűbb mint gondolnátok. Akaraterővel és fegyelemmel értem el ezt az eredményt” – többek között ezt írja Szabó-Kulcsár Edina az alábbi poszthoz.

Szerelme után most Palvin Barbarának is új frizurája van, amit az alábbi posztban látható két képpel mutat meg sokmillió követőjének. A modell haja sokkal kevésbé drasztikusan változott, mint szerelméé.

Az utóbbi időben konzisztensen erős kontetet szervírozó Labancz Lilla edzeni volt most Los Angelesben, és az alábbi, beguggolós kép mellé pár elég erős szelfit is lőtt ebben a nem hétköznapi edzőruhában. Érdemes belelapozni a posztba!

Mostanában nagyon látványosak és illatosak (bocs, covidon átesettek!) a virágzó repceföldek. Horváth Éva modell-műsorvezető is elment egyhez fénykékpezkedni.

Mészáros Mercédesz pedig piknikezni volt, és kanadai magyar modell-influenszerről olyan fotók készültek, hogy ha ezt látná Szinyei Merse Pál, tuti rögtön bekövetné.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Metzker Viktória Felsőtárkányban jakuzzizott, Kulcsár Edina megmutatta, hogy 11 kilót fogyott

Palvin Barbarának levágták a haját, Labancz Lilla pedig az edzését örökítette meg pár szexi képpel. Nézze meg a friss Instahíradót!

4 · May 11, 2021 12:16pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments