Billie Eilish mostanában testileg és öltözködési stílusát tekintve nagy átalakuláson ment keresztül, ami természetes folyománya volt lelki változásainak. Sokat nyilatkozott arról, hogy elkezdte megtanulni értékelni és tiszteletben tartani magát, ezentúl úgy öltözik, ahogy neki tetszik, és úgy egyébként is főleg magának kíván megfelelni. A most megjelent új klipje, a Lost Cause is jól illeszkedik ebbe az eseménysorozatba: nézzék csak!

 A videóban Eilish és barátnői házibuliznak: társasoznak, esznek, táncolnak, hülyéskednek. Mindezt összeillő loungewearben, amit talán pocolóruhának lehetne mondani: nem melegítő, de az a funkciója, hogy kényelmesen érezzék benne magukat otthon (nagyrészt Kim Kardashian SKIMS nevű márkájának termékeiben). És pont Eilishnek is ez a célja mostanában, egyszerűen jól érezni magát, ahogy van, ahogy magának tetszik; azt felvenni, amit szeretne (korábban szándékosan öltözött fel bő ruhákba tetőtől talpig, hogy a média ne a testére figyeljen), és azt csinálni, amit szeretne.

Mint a Page Six emlékeztet, a még mindig csak 19 éves Eilish körülbelül egy évvel ezelőtt egy Miamiban adott koncertjén kezdett el hangsúlyosan üzeneteket közvetíteni arról, mit szól a teste körüli felhajtáshoz. Egy videót mutatott be magáról, amelyen leveszi a felsőjét, miközben egy hangfelvételről az hallatszott:

ha azt veszem fel, ami kényelmes, nem vagyok nő. Ha leveszem, lotyó vagyok. Sosem láttad a testem, mégis ítélkezel felette és felettem. Miért? Feltevéseink vannak más emberekről, a méreteik alapján. Eldöntjük, kik ők, mennyit érnek. Ha többet veszek fel, ha kevesebbet, ki dönti el, mi vagyok akkor? Mit jelent mindez? Az értékem azon múlik, te mit érzékelsz? Vagy a rólam alkotott véleményed nem az én felelősségem?

 A Lost Cause egyébként Eilish második albumán, a Happier Than Everön fog megjelenni idén júliusban. A klipet az énekesnő rendezte.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Billie Eilish új klipje azért olyan dögös, mert jól érzi magát

A barátnőivel házibulizik, táncikál, és az egészet ő rendezte.

0 · Jun 03, 2021 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments