Részletes hírösszefoglaló következik hazánk hírességeiről. Van itt új frizura és orr, emellett egy ismert színésznő elárulta, miért pofozta meg a legjobb barátnőjét.

A legfrissebb Story magazin címlapján Várkonyi Andrea látható, akiről azt állítják, hogy póthajjal vezette a Neked énekelek című jótékonysági műsort. A hamarosan házasuló műsorvezetőt néhány hete még épphogy váll alá érő fürtökkel láthattuk, a show-ban viszont hosszú, szőke frizurával szerepelt.

Várkonyi ápilis 18-án még rövid hajjal:

A lap megszólaltatta Gellérthegyi Dávid hajstylistot, aki így nyilatkozott az új megjelenéséről.

Manapság már nem lehet életkorhoz kötni a hajhosszabbítást: a hosszú és dús haj örök divat. Nem feltétlenül fiatalítja, hanem frissebb, lendületesebb megjelenést kölcsönöz. Várkonyi Andrea esetében jó döntés volt, hogy változtatott a megjelenésén.

Szulák Andrea felpofozta a legjobb barátnőjét – írja szintén a Story magazin. Az 57 éves színésznő szerint a nő túlment egy határon, melyet már nem tudott tolerálni.

Előfordult, hogy képtelen voltam az indulatomat kezelni, és megpofoztam a legjobb barátnőmet. Elárult. Nem egy előre tervezett  retorzió volt. Nem is vagyok rá büszke. (…) Engem mindig azok tudtak a leginkább megsebezni, akik a legközelebb álltak hozzám. Ő túlment egy határon, és senki sem figyelmeztette, hogy túlfeszíti a húrt.

További hírek!

Tóth Andi a Story magazinnak elmesélte, hogy az édesanyja még mindig Erdélyben él és várja, hogy a lánya hazatérjen hozzá és együtt süssenek palacsintát. Amikor viszont az interjúban az édesapja került szóba, kiderült, hogy nem tartják a kapcsolatot.

A szüleim két éve elváltak, nyilván ez nem volt könnyű. Apukámmal senki sem tartja a kapcsolatot, de édesanyámmal továbbra is szoros a viszonyunk

– mondta az énekesnő.

Széki Attila, művésznevén Curtis az ismerősei szerint teljesen maga alatt van a testvére ügye miatt - állítja a Hot! magazin. Az énekes bátyja, Sz. Lajos ugyanis az egyik gyanúsítottja a Katzenbach-gyilkosságnak, a rendőrség szerint köze lehetett az MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre 2009-es halálához. A rappernek nagy szüksége van most szerelme, Barnai Judit támogatására, amit a válogatott kosárlabdázó meg is ad neki.

Szinetár Dóra új megjelenése megosztja a rajongókat. Erre a színésznő Instagram-oldalára feltöltött videóból derült fény, melyben Szinetár elmondta, látja, hogy sokan megszólják például a rövidebb haja miatt, de nem bánja, ugyanis nem szeretne mindenkinek megfelelni. A háromgyermekes édesanya mostanában egyébként elég részletesen publikál a mindennapjaikról.

Itt például azt láthatjuk, hogyan vadászott molylepkére férjével, Makranczi Zalánnal:

 Vagy hogyan hárítottak dugulást:

A mindig extrém Tolvai Reni hatalmas hajjal szexizik a kamerába legújabb Instagram-fotóján. A leírásból kiderült, hogy a kép egy kampány kedvéért készült.

Kulcsár Edina férje, Csuti a Story magazinnak mesélt a szépészeti beavatkozásairól. Először akkor látott plasztikai sebészt, amikor botoxinjekciót kapott, mert nagyon zavarták a ráncai. Később hajbeültetése és orrplasztikája is volt.

Szegedi Fecsó és párja, Géczi Beatrix nemrég szintén plasztikai beavatkozáson jártak, amiről fotót is posztoltak az Instagramra. Az üzletember erről mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Bea fülkorrekcióra ment, úgy voltam vele, ha ő megy, megyek én is. Egyébként elég kemény orrsövényferdülésem volt, horkoltam, nehezen aludtam, emellett kicsit hegyes és görbe is volt, ezért döntöttem a műtét mellett. Azt kértem a doktortól, hogy kicsit formázza

– árulta el Fecsó arra a kérdésre, miért szabatta át az orrát. A párra hatalmas kommentcunami zúdult a műtét után, az üzletember viszont nem törődik a negatív kritikával és ezt tanácsolta új kedvesének is.