Íme a legérdekesebb friss hírek hazai, ismert személyiségekről!

Gigantikus show műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre a hamarosan házasuló Várkonyi Andrea. A zenei produkciók köré épülő Neked énekelek című műsorban a koronavírus-járvány árváit támogató, Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által létrehozott Regőczi István Alapítványnak gyűjtöttek. Az adományvonalra 101 824 210 forint érkezett. A külön liciteken egy üzletember győzött: ő ajánlotta a legtöbbet (másfél millió forintot) egy privát vacsoráért, melyet a 3 sztárséf (Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András) főz majd meg egy 10 fős társaságnak.

  • Görgényi Fruzsina búcsút intett az Instagramnak - írja a Blikk. A Barátok közt Gigijét alakító színésznő úgy döntött, egy hétre teljesen eltűnik a közösségi médiából, hátha kevésbé fog szorongani. Görgényi ezzel a fotóval köszönt el a követőitől. 

Az a szakadék, ami az Insta tökéletesített világa és a valóság között tátong, az utóbbi hetekben szorongással töltött el. Elgondolkodtam azon, hogy itt vagyok 31 éves felnőtt nőként, az életem rendben van, a testemmel sem állok hadban, de mégis elkezdtek szépen lassan beszivárogni az olyan mérgező mondatok a fejembe, hogy „Úristen! Ilyen bőrrel születni kell. Ez nem hiszem, hogy filter!” avagy „Ohh ezeknek a lányoknak hogy van idejük ennyit edzeni, és amikor kiteszik, hogy Balin hány croissant-t esznek az úszó tálcáról, akkor azt hogy bírják ki, hogy ne egyenek belőle semmit? Mert tuti nem esznek!”, vagy „Te jó ég, ezt a lányt támogatja a Guccsi meg az Ívszanloren, hogy minden nap különböző, brutál szettet tud produkálni?” És természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezek kiragadott pillanatok az egyenarcú lányok életéből, csak mire ezt tudatosítom magamban, már pont kialakult az a rossz érzés, hogy én valamit tuti nem jól csinálok!

 – mondta többek között a híresség.

Ami most fog történni velem, azt rehabilitációnak hívják. Rehabilitálnak, hogy megtanuljak vakon élni. Nem csak közlekedni, de vasalni, főzni is. Lesz egy oktatóm, akinek elmondom, hogy milyen útvonalon szoktam elsétálni a boltba, a munkahelyre, vagy épp edzésre. (...) Vakon még nem utaztam buszon, de most majd megtanulom azt is, hogyan keressek helyet rajta. Korábbról vannak emlékeim, valószínű hasonló lesz most is

– nyilatkozta az énekesnő, akit családja és párja is támogat ebben a nehéz időszakban.

  •  Véget ért a Survivor forgatása, erről Gáspár Evelin posztolt az Instagram-oldalán egy képet, amelyen látható, hogy Magyarországon van. Az RTL Klub bő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy kik lesznek a műsor idei évadának ismert szereplői, köztük van Gáspár Győző nagylánya is. 
  •  Kibékült egymással a ValóVilág legnépszerűbb testvérpárja, VV Béci és VV Gigi. Korábban számos cikk született az összeveszésükről, ám úgy tűnik, szent a béke. Young G ezt az Instagram-oldalán jelentette be, méghozzá egy közös fotóval.

Mind a ketten tudtuk, hogy úgy sem bírjuk sokáig, hogy ne szóljunk egymáshoz és ne keressük egymás társaságát!
Mind a ketten felnőttünk, családot alapítottunk, éljük a saját életünket, de soha nem felejtjük el, hogy egy család vagyunk és bármikor tűzbe mennék a húgomért a mai napig!

– írta a rapper a kép mellé.

Van olyan műsor, amiben szeretnél majd szerepelni?

– érkezett a kérdés egy rajongótól Gelencsérhez, aki ezt a választ adta.

Az Ázsia Expresszt kipróbálnám, mert szeretek utazni, feltalálni magam és problémákat megoldani. De legszívesebben nem szereplőként, hanem műsorvezetőként tevékenykednék most már.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Várkonyi Andreáék százmilliót gyűjtöttek, egy üzletember másfél milliót adott egyetlen vacsoráért

A Neked énekelek című show a covidárváknak gyűjtött, a hírösszefoglalóban még Görgényi Fruzsina elhagyja az Instagramot, VV Béciék pedig kibékülnek.

0 · May 31, 2021 11:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments