Ez itt a hírösszefoglaló, hogy ne kelljen az egész internetet átböngésznie, ha szeretne gyorsan képbe kerülni azzal, mi történt az elmúlt egy napban magyar hírességekkel, illetve mi derült ki róluk!

A Blikk például úgy tudja, hogy vannak jelek, amelyek Palik László és Marsi Anikó házasságának végére utalnak. A lap értesülései szerint Palik már visszaérkezett a dominikai forgatásról, ahol az Exatlonon dolgozott (a műsort néhány napos csúsztatással adja a TV2), de nem a családi otthonukban lakik, hanem egy ahhoz közel eső budai ingatlanban. Két fia, a 14 éves Vilmos, és a 12 éves Vince az édesanyjukkal vannak, még nem látogatták meg. Persze ez pont úgy hangzik, mintha biztonsági okokból elkülönítené magát egy több hónapos külföldi tartózkodás után, várjuk ki a végét – a lapnak mindenesetre egyik érintett sem kommentálta a dolgot.

Palikék amúgy 16 éve házasok. A férfi 2018 óta vezeti ezt a műsort, ami minden évben többhavi forgatást jelent – felesége minden évadban meglátogatta –, a legutóbbi alkalommal pedig a lap értesülései szerint a fiaikat is vitte. 

Molnár Anikó ugyancsak a Blikknek elmélkedett arról, hogy ha nincs a Való Világ, akkor bizonyára házas lenne. Most viszont társkeresőként sokkal nehezebb a dolga, mert egyrészt nincs ideje a sok vakrandira, másrészt sokan csak azért akarnak vele találkozni, hogy elmondhassák magukról, randiztak egy ismert személlyel.

Ami most a párkeresés terén tapasztalható, attól én teljesen el vagyok keseredve. Pedig egy nő semmire sem vágyik jobban, mint egy olyan férfira, akire emberileg felnézhet és kölcsönösen számíthatnak egymásra. Én az igazi retró párkapcsolatban hiszek és egy olyan társban, aki betölti a klasszikus férfiszerepet, és aki mellett egy nő igazán nő lehet minden gyengeségével, erősségével és esendőségével együtt. Hisz mindenkinek arra van szüksége, hogy legyen mellettem egy olyan ember, akire mindig mindenben számíthat és aki segít mindenben.

Fekete Dávidot sokan beperelték, emiatt csalással és sikkasztással vádolják, de ő visszaperelte ezeket a személyeket – tájékoztat megintcsak a Blikk. Az egyik illetőt például személyi szabadság megsértésével és önbíráskodással vádolja, amit szerinte azzal valósított meg, hogy bezárta őt az irodájába. Az illető azt mondta a lapnak, vannak az állításoknak ellentmondó biztonságikamera-felvételek, és alig várja a jövő heti szembesítést.

Röviden

  • VV Aurelio vágyfokozót reklámozott az Instagramján, ezen sokan meglepődtek/kinevették érte. „Nem is szaporítanám itt tovabb a szót kérem szépen, este "háborúba" megyek én.. Utána itt is dörzsölöm,hogy mi a pálya!” – írta, de egyelőre nem dörzsölte, pedig a poszt négy napos.
  • Kelemen Anna szerint „kevesebb textil = több idő”, ami alapján nem nehéz arra következtetni, hogy Kelemen Anna olvasta ezt a pompás archív cikkünket.
  • Voksán Virág újra elkezd fellépéseket vállalni – már tavaly nyáron is így tett volna, csak hát covid. A dj-nek két gyereke van, „Beni és Vivi” (két és fél, illetve egy évesek), eddig minden programot hozzájuk igazított.
  • Dér Heni pedig ugyancsak színpadra áll jövő hónaptól, ő két hete szülte meg első , Bendegúz nevű gyerekét. A koncertezni kezdő énekesnőt állítólag sokan támadják a döntése miatt, ezeknek a személyeknek valószínűleg nincs jobb dolguk.

Hát így.