Kérjük, olvassa el szeretettel a mai hírösszefoglalót! Alább Magyarországon széles körben ismert személyekkel kapcsolatos érdekességeket-információkat olvashat.

Schobert Norbert arról nyilatkozott a Blikk című lapnak, hogy cukorbetegségben szenvedő édesanyjánál nemrég pajzsmirigydaganatot találtak. Az egész család megijedt, feszülten várták a szövettan eredményét, erről így nyilatkozik az Update márka tulajdonosa:

Amíg nem jött meg az eredmény, hetekig nem aludtam. Egy hatalmas gázsival járó, egy hónapra szóló tévés felvételt is lemondtam, amikor kiderült ez az egész.

A helyzetet tovább nehezítette, hogy Schobert felesége, Rubint Réka nemrég vesztette el az édesanyját, de ezúttal szerencsére az lett a vége, hogy jó hírt kaptak: a daganat csak egy nyirokcsomó-ciszta volt.

További hírek:

  • Stohl András lánya, Stohl Luca esküvőn volt a vőlegényével, de egyelőre még nem a sajátjukon. A vőlegényről eddig nem sok mindent lehetett tudni, Stohl Luca csak B. rövidítéssel említi őt, most azonban posztolta egy közös fotójukat az Instagramra, amit ide kattintva lehet megnézni.
  • Most van a harmadik házassági évfordulója Liptai Claudiának és Pataki Ádámnak, és a színész-cukrász házaspár a 95.8 Sláger FM-en az ÉdesKettes című műsorban nosztalgiázott. „A polgárink Érden volt, Ádám bérelt egy kis buszt, az ő rokonsága és a tanúk is velünk jöttek. Csak így voltunk, szűken, aztán Ádám édesanyjánál ettünk, majd másnap indultunk Sarlóspusztára, a lagzi helyszínére” – mondta Liptai Claudia. „Bár ez az ország egyik legszárazabb része a lagzink napján hatalmas eső volt. Egész éjjel szakadt, reggel pedig már dörgött és villámlott is hozzá. Semmi esélyét nem láttam annak, hogy eláll. Aggódtam, hogy a vendégek kevesebben jönnek el vagy rosszabbul érzik majd magukat a pocsék idő miatt. Fohászkodtam az égiekhez, kértem édesanyámat ott fent, hogy tegyen valamit, álljon el az eső. Teljesen reménytelennek tűnt a helyzet, még a lagzi helyszínét is áttették, mindenki gumicsizmában járt, a vizet néhonnan merni kellett, annyi eső esett. Ha ez nem lett volna elég, abba a faházba, amelyikben én készülődtem, a villám is belecsapott. Szerencsére nem lett baj, de a riasztó biztonsági szekrényét tönkretette, így az be is indult” – tette még hozzá Liptai, de a sztori vége az, hogy délután kettőkor kisütött a nap és a lagzi remekül sikerült.
  • Dolhai Attilának is volt egy orvosi problémája: egy polipot kellett levenni a hangszalagjáról. Az Operettszínház művésze a Blikknek mesélt arról, hogy a beavatkozás miatt 2 hétig nem volt szabad megszólalnia.
  • Szabó András, más néven Csuti, azaz Kulcsár Edina szépségkirálynő férje az Instagramon ebben a posztban azt jelentette be több, mint 200 ezer követőjének, hogy egy időre kiszáll most a közösségi médiából: „egy ideig most nem hallotok majd felőlem, de hogy egy régi és örök klasszikust idézzek: I’ll be back! Vigyázzatok magatokra!
  • Szandi a lányával szerepelt ma reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorában. Az énekesnő lánya, Blanka azt meséli az alább megtekinthető műsorrészletben, hogy Amerikába költözik.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Hatalmas gázsival járó” tévés szereplést mondott le Schobert Norbert édesanyja betegsége miatt

A hírekben: Schobert Norbert édesanyjának végül csak cisztája volt, Stohl Luca megmutatta a vőlegényét, Szandi lánya Amerikába költözik.

0 · Jun 16, 2021 11:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments