A hét utolsó Instahíradójában Mardoll vetkőzésre buzdít, mi pedig mutatjuk, kik követték a példáját. Íme a legattraktívabb posztok a friss Instagram-termésből!

A Feleségek luxuskivitelben sztárjának, Yvonne Dedericknek a lánya, Mardoll nem szégyellős – ezt eddig is tudtuk. Most egy haverja, Sheridan Secrets című számát ajánlja követőinek egy elég merész poszttal:

Péntek van, vedd elő a melled és hallgasd a #SECRETS-t!

– szólítja fel követőit Mardoll, és maga is jó példával jár elöl.

Nádai Anikó randevúzott egyet a szerelmével, Hajmásy Péterrel. A vacsoráról egy közös kép és egy szelfi is felkerült az Instagramra, amelyen a műsorvezető egy mély dekoltázsú, fekete ruhában látható.

Gáspár Evelin mostanában sűrűn tesz fel magáról sokat mutató felvételeket. Így tett most is, amikor egy átlátszó bodyban pózolt a követőinek.

Gelencsér Tímea, az Exatlon műsorvezetője Rómából üdvözölte a követőit. A híresség napok óta Olaszországban van, ahol a pihenés mellett bejárja a környék nevezetességeit is.

Szandi Kecskemétről, egy strandról jelentkezett be azzal a felkiáltással, hogy szereti a nyarat.

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Molnár Nini a saját márkájának, a NINI-nek egy bikinijét reklámozza, vele zárjuk a mai összeállítást.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Péntek van, vedd elő a melled” – buzdít Yvonne Dederick lánya az Instagramon vetkőzésre

Mardoll egy merész képpel ajánlja haverja zenéjét követőinek, plusz mutatjuk Nádai Anikó és Gelencsér Tímea friss posztjait is. Instahíradó!

6 · Jul 02, 2021 05:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments