IMG 4544

Családi tragédia miatt lesz orvos Schobert Norbi fia, Csonka András arra kényszerült, hogy az autójában aludjon

2021.07.29. 11:56

A MAI HÍRÖSSZEFOGLALÓ NAGY RÉSZE A HAZAI BULVÁRMAGAZINOK CÍMLAPJAIRÓL SZÁRMAZIK. Íme, a legfrissebb információk!

A Story magazin írta meg, hogy bár Szabó Zsófi még nem lépett tovább szakításán, a volt férje, Zsolt már igen: úgy tudni, egy olyan hölggyel alkot egy párt már hónapok óta, akivel korábban is együtt járt. A műsorvezetőnő viharos házassága hat év után ért véget, Szabó idén januárban a Reggeli adásának végén jelentette be, hogy elválnak. Gyermeküket, Mendelt közösen nevelik.

Az ifjú Schobert Norbi úgy döntött, az orvosi pályát választja, hogy életeket menthessen. Schobert Norbert 16 éves fia egy a családjában nemrég történt tragédia hatására, pontosabban a nagymamája halálakor hozta meg ezt a döntést – olvasható a Story magazinban.

Az, hogy apuval együtt nekem kellett a két kezemmel újraélesztenem, nagyon megedzett, és motivál arra, hogy még többet tudjak az emberi testről, és ha kell, meg tudjak menteni életeket. [...] Szeretném továbbvinni apa cégét, de emellett érdekel a plasztikai sebészet is. Fontosnak tartom, hogy az emberek szeressék magukat, örömmel nézzenek a tükörbe. Már kiskorom óta érdekel a biológia, és ha tehetem, szeretnék segíteni az embereknek, hogy örömtelibb életet éljenek.

– magyarázta a fiú. 

A jelenleg sminktetoválóként ténykedő Molnár Anikó a magánéletéről nyilatkozott a HOT! magazinnak. 

Rendszeresen járok ki­ne­zio­ló­gus­hoz és szel­lem­gyó­gyász­hoz. Utóbbi leszedte rólam a rossz entitásokat, megtisztított, és feloldott a tudatalattimból régi rossz beidegződéseket. Kiderült, hogy azért nem volt eddig sikeres párkapcsolatom, mert előző életemben abortált magzat voltam, és emiatt sokáig azt éreztem, hogy nem vagyok szerethető, és nem kellek senkinek. Gyötört a féltékenység, és önbizalomhiányos voltam. Már tudom kezelni ezeket az érzéseket, és építem magam. Vágyom egy megértő társra, akivel megosztom az életemet! Bár tudom, hogy negyvenöt éve­sen már kezdek kifutni a gyerekvállalásból, de a kine­ziológusom is azt mondja: ezt az égiek döntsék el, ne az orvosok. Eddig mereven elzárkóztam a gyerekvállalástól, de már a sorsra bízom magam!

– mesélte a több reality show-ban látott Molnár.

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Yvonne Dederick és lánya, Catherine – akit legtöbben a művésznevén, Mardollként ismerhetnek – szintén Story magazinnak meséltek kivételes anya-lánya kapcsolatukról. Kiderült, Dederickéknél nincsen tabu, mindent megvitatnak a szerelemről és a szexualitásról is.

Nem akarta, hogy az esküvőmig szűz maradjak. Mindig hangsúlyozta, hogy a szeretkezésnek csak akkor van értelme, ha az nekem is jó. Jártam egy fiúval, és nagyon jól elvoltunk együtt, de hosszú hetek után sem vágytam vele az együttlétre. Anyu magyarázta el, hogy ez teljesen rendben van, nem kell valakivel lefeküdni csak azért, mert kötelességemnek érzem. Végül ki is derült, hogy nem működik az a kapcsolat, mert hiába beszélgettünk jókat, nem volt meg a kémia 

– nyilatkozta Mardoll.

Kalandos éjszakán van túl Csonka András. A színészt jelenleg Szegedre köti a munkája, ahol egy lakást is kibérelt, hogy pihenhessen, ám valamilyen furcsa oknál fogva nem tudott bemenni, így kénytelen volt az éjszakát az autójában tölteni. A közeli szállodában is megszállhatott volna, de egy szabad szoba sem volt. Csonka minderről a 24 órán át elérhető InstaStoryjában mesélt – írja a Blikk.

Fél háromtól háromig próbáltam bejutni a házba, ahol a lakás van, amit bérelek. Nem sikerült: kapukód nem működik, kulcs nem működik, én azonban nem fogok vadidegen embereket hajnalban felcsöngetni, hogy engedjenek be, mert megköveznek. Mondhatnám, hogy megágyaztam, de igazából baromi kényelmetlen az egész.

– magyarázta a színész, aki végül két órát aludt, és az egyetem biztonsági őrének segítségével tisztálkodott egy mosdóban.

Metzker Viktória az nlc.hu-nak mesélt arról, mikor szeretne gyermeket vállalni. 

Ha lehet, ezt még egy kicsit tolnám, most annyira sok a munkám, hogy nem is gondolkozom ezen. De eljön majd az ideje a babavállalásnak is. Még gyereknek érzem magam, élnem kell az életemet. Persze, ha itt lesz az ideje, akkor szeretnék majd maximálisan a gyerekemre koncentrálni. De hogy mikor, az még a jövő zenéje.

– jelentette ki a DJ.

Először mutatott fotót új kedveséről Koczka Géza, azaz MC Hawer, jóllehet a nő arcát nem mutatta meg teljesen. A mulatószenészre nem olyan régen talált rá újra a szerelem, hiszen előző kapcsolata a tőle 33 évvel fiatalabb Fannival májusban ért véget. MC Hawer a szakítást követően Budapestre költözött, új párját is ott ismerte meg, akinek a jelek szerint már meg is kérte a kezét. Bár a hölgy arcát nem lehet látni a felvételen, sokan kíváncsiak voltak a mulatóssztár új szerelmére, aki eleget tett követői kérésének – bukkant rá a Ripost.

Örömmel bővítené családját Rácz Béla, azaz Young G és kedvese, Mészáros Norina –szúrta ki a Ripost. A rapperék első közös gyermeke, Rebeka Nina májusban született meg, s bár az első napokban egy lélegeztetést segítő gépre kellett tenni a csöppséget, mostanra szépen megerősödött. Az egykori valóságshow-szereplő szerelme, Norina nehéz heteket és hónapokat tudhat maga mögött, hiszen azt követően, hogy császármetszés útján adott életet babájának, újra működni kellett. A fiatal szépség azonban nagyon élvezi az anyaságot. A 24 órán át látható InstaStoryjában egy követője kérdésére válaszolva elárulta, Ráczcal mindenképpen szeretnének még gyermeket. A rappernek egyébként már van egy 8 éves kislánya, Napsugár, aki az előző kapcsolatából született.

Tóth Andi, aki gőzerővel készül a Dancing With The Stars című showműsor ősszel induló második évadára, az Instagram-oldalán ezúttal azt mutatta meg, milyen lelkesen veti bele magát az edzésbe. Az X-Faktor korábbi győztese verhetetlennek bizonyul, itt tekintheti meg, hogyan bokszol: 

Én semmitől nem futamodok meg, kutya!

– fűzte a videóhoz az énekesnő. A mai hírösszefoglalót ezzel zárjuk, szép napot kívánunk!