Bár alighanem nehezen találnánk olyan embert, aki örömtelin nyilatkozna a 2020-as évéről, néhány celebnek a 2021 sem indult valami szerencsésen. A hazai hírességek közül többen már az év első hónapjában bejelentették, hogy szakítottak vagy válófélben vannak. Mádai Vivien például 7 év házasság után zárja le kapcsolatát kisfia édesapjával. Bár a Való Világ 3. szériájából Anettnek nem kell elválnia, mivel még csak vőlegénye volt, ő is egy többéves párkapcsolatának vetett véget a napokban. A hazai break up-hírek közül a legnagyobb médiavisszhangot talán Szabó Zsófi váltotta ki, akiről az is kiderült, hogy már hónapok óta különélt férjétől (ahogy VV Anették is különköltöztek még tavaly nyáron), törökbálinti házukon pedig jelentős összegű hitel van. Szabó Zsófi családjáról, gyermekéről már többször is beszélt, erről is készítettünk egy rövid összefoglalót. Ahogy azt is megírtuk, hogy nehézségeik ellenére azt hitték férjével, egyedül is meg tudják oldani párkapcsolati nézeteltéréseiket, és nem kérték párterapeuta segítségét. 

Szinetár Dórának sem telt boldogan a januárja, nem elég, hogy az egyik kommentelője lekurvázta, Apáti Bence balett-táncossal (ismét) annyira összeveszett, hogy a férfi (ismét) beperelte. És ha már pereskedés: Schorbert Norbert még tavaly utazott a Maldív-szigetekre felesége alakformáló tábora miatt, ekkor több kommentelő beszólt nekik, hogy a korlátozások ellenére külföldre mentek. Schobert nem hagyta szó nélkül a vele kukackoskodókat, később már azon gondolkodott, milyen válaszcsapásokkal sújthatná őket. 

Tóth Gabinak is elég viharosan alakult eddig az éve. Először Baukó Éva szólt be neki nem túl szofisztikáltan, mivel az egykori villalakó úgy tudta, Tóth kirúgatta az egyik negatív kommentelőjét a munkahelyéről. A vádakra az énekesnő később maga is reagált. Ezután Tóth Gabi Tóth Andival különbözött össze, akit egy zárt Facebook-csoportban azért kritizált, mert szerinte a kolléganője a szája fölött spermiumot imitáló habbal reklámozott egy alkoholmárkát, ráadásul azzal a szöveggel, hogy ő már reggel azt issza. Tóth Andi erre kiakadt és megosztotta kolléganője bejegyzését, utána Tóth Gabi is válaszolt, amit aztán Tóth Andinak is újfent kommentálnia kellett. 

A Való Világ játékosai is többször bebizonyították idén, hogy egy kvízműsorban nem feltétlenül nyernék meg a fődíjat: Bálint szerint a vakcina nem védőoltás, a koronavírussal megfertőzötteknek adják be, Merci Vivaldiról azt hitte, hogy nő, Liszt Ferencről pedig azt, hogy énekes. 

via GIPHY

Áttérve a külföldi sztárokra, kezdjük itt is az összetört szívekkel. Rebel Wilson és Ben Afflek is egy év után szakított aktuális párjával, utóbbi elvileg azért, mert gyermekei túl sok idejét lekötötték, barátnője, Ana de Armas pedig inkább még kalandokra, nem pedig családra vágyott. Zoë Kravitz másfél év után adta be a válópert, Mary-Kate Olsen válási procedúrája viszont már az utolsó fázisában tart.  Kanye West és Kim Kardashian házasságáról is felröppentek a hírek, hogy végéhez közeledik, akárhogy is legyen, West enélkül is pocsékul érezheti magát, több ember is beperelte az utóbbi napokban. 

via GIPHY

Reméljük, még bírja zsebkendővel, ugyanis Tim Robbinsról is megtudhattuk, hogy válik, ami azért is sokkoló hír, mert azt sem sejtettük, hogy elvett valakit (Gratiela Brancusit). Két azonos nemű párról is kiderült, hogy szakítottak: az egyikük Elliot Page, a másikuk meg Luke Evans. Robbie William meg  Saint-Barthélémy-i vakációzását volt kénytelen meghosszabbítani, mert a nagy pihenés közben kiderült, hogy elkapta a koronavírust, ezért luxusnyaralójában kellett kidekkolnia a két hetes karantént.

via GIPHY

Marilyn Mansonról is borús hírek jelentek meg januárban: volt barátnője (és később még többen) azt állította róla, manipulálta és lelkileg bántalmazta őt. A legsokkolóbb hírt a végére hagytuk: a Szólíts a neveden! sztárjáról, Armie Hammeről több exe is azt állította, hogy kannibál-fétise van, az egyikük szerint a színész ki akarta vetetni a bordáit, hogy Hammer utána megfőzhesse és megehesse. Azóta is többen álltak elő vele kapcsolatban hasonló történetekkel, amelyekből az derül ki, Hammer több nőt manipulált, fenyegetett és bántalmazott.