Íme a legérdekesebb friss hírek hazai, ismert személyiségekről! 

Néhány percen át szabálytalanul parkoltak egy étterem előtt, ezért komoly összetűzésbe keveredett a közterületesekkel Gáspár Győző és felesége, Bea. A showmannel és nejével az Óbuda-Békásmegyer közterület felügyelet munkatársai üvöltöztek. Gáspárék a megalázó helyzetről a Blikknek meséltek. 

Fel vagyok háborodva! Komolyan itt tartunk 2021-ben, hogy azt kiáltják ránk a közterületesek az utcán, hogy cigányok vagyunk? Azok vagyunk, mindenki tudja és akkor mi van? Az elmúlt 21 évben engem ilyen faji megkülönböztetés még nem ért. Az pedig vérlázító, hogy 30 ezret fizettetnek velünk, azzal a felkiáltással, hogy mert benne vagyunk a tévében, telik rá. [...] Életveszélyes volt az egész és megalázó. A vendégek mind hallották, hogyan beszélnek velünk, Beát is szinte kirángatták a kocsiból.

– fogalmazott Gáspár, aki nem tudja magát túltenni a konfliktuson, az ügyben jogorvoslatot akar.

egyéb hírek

Bár már hat éve történt meg az operáció, Tolvai Reni csak most ismerte be, hogy megcsináltatta a melleit. A Megasztár korábbi győztese korábban ellenezte a plasztikát, ám meggondolta magát. 

Az, hogy hat éve megcsináltattam a melleim, sosem volt titok, bár senkinek semmi köze hozzá. (...)  Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások.

– szögezte le a Bors nak az énekesnő, aki az életmódváltásának köszönhetően rengeteget fogyott az elmúlt hónapokban. Átalakulása sokakat inspirál. 

Rubint Réka a Best magazinnak adott interjújában vallott arról, hogyan viseli a gyűlölködő kommenteket, amelyeket kap. Mint kiderült, a fitneszlady 19 éve terápiára jár. 

Hat hónapos kismama voltam Larával, és rengeteg támadást kaptam. Hónapokon keresztül azt írták az újságok, hogy a házasságom Norbival marketing- és érdekházasság. (...) Mivel képtelen voltam az alaptalan és sértő vádakat a helyükre tenni, tudtam, segítségre van szükségem. Ekkor találtam meg Katát, a terapeutámat, az én angyalomat és segítőmet. Rájöttem ugyanis, hogy Rubint Réka testében nem remeghet Rubint Réka lelke. A félelmeimet, a bizonytalanságaimat ki kellett magamból dolgozni, hogy tisztában legyek önmagammal. (...) Hosszú-hosszú évek tanulása, munkája volt ez, és ez a mai napig tart, de ma már pontosan tudom, ki is vagyok valójában.

– fejtette ki Rubint.

Zimány Linda a Fókusz riportjában vallott arról, hogy bár élete nagyon felszínesnek tűnhet, nem csupán a szelfizéssel üti el idejét.

Dolgozom sokat, amiről az Instámon nyilván nem hallani, hiszen nem odavaló. Ezen kívül azért az Instagramon is jelen vagyok és láthatják az emberek az életem 0,00001 százalékát. Nem olyan felszínes az életem, amilyennek ott tűnik, hogy szelfikből áll. Nyilván ez egy jó elfoglaltság, főleg a pandémia alatt.

– magyarázta Zimány.

Még nincs túl teljesen az elmúlt évek kálváriáján Bíró Ica. Az egykori modell a barátainak hitt emberek ellen tett feljelentést – írja a Blikk.

A jövőmet vették el azzal, hogy a fitneszgépeket nem kaptam vissza azoktól, akikről azt hittem, a barátaim. Feljelentést is tettem, de egyelőre nyoma sincs a nagy értékű eszközöknek, már arra is gondoltam, hogy kiposztolom a fotókat a Facebook-oldalamra, hátha valaki felismeri őket valahol.

– fogalmazott Bíró, aki ugyanakkor úgy érzi, életében elindultak a pozitív változások.