Ma is csokorba szedtük a friss híreket hazánk hírességeiről. Íme egy újabb adag érdekesség-információ!

Bár nők tömegei környékezik meg, L. L. Junior a jelek szerint egyáltalán nem nyitott egy új szerelemre. A rappert valósággal bombázzák a lányok üzenetekkel, aki a közösségi oldalán egy tréfás poszttal jelezte is már, hogy nem szeretne ismerkedni. Egy korábbi hírösszefoglalóban a Velvet is megírta, hogy a rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga úgy döntöttek, hogy különköltöznek, a rajongókat minden bizonnyal a válásuk híre bátorította fel. L. L. Junior nem kommentálta a dolgot, de egy közeli barátja nyilatkozott. 

Elképesztő, hogy a válás hírére a nők csak a lehetőséget látják! Juniornak eszében sincs bulizni vagy csajozni, bár sok ilyen jellegű megkeresést is kap a közösségi oldalain. Rövid vagy hosszútávra is bárkit megkaphatna közülük. A korábban extrovertált, mindig mosolygós férfi most azonban bezárkózott és a zene segítségével próbálja feldolgozni a történteket. Nem győzi letiltani az üzengető nőket, a csajozás helyett sokkal fontosabb neki a családja és a munkája. Úgy látom, dalban akarja kiírni magából a fájdalmát

– súgta meg a Borsnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős. Úgy tudni, L. L. Junior most inkább az új dalaival foglalkozik. 

Egyéb hírek

Vasárnap este indult a TV2 legújabb kalandrealityje, a Totem, amelyben hét-hét, mindenre elszánt híresség, a farkasok és a szarvasok csapata verseng egymással, és indul kincskeresésre egy-egy instruktor vezetésével. A műsornak megvan az első kiesője: a kedd esti adásból kiderült, hogy a játék a farkasok csapatában játszó Busa Pista számára ért véget. A zenész az első párbajon a Unique énekesnőjével, Völgyesi Gabival mérte össze erejét íjászatban, de Busa kevesebb pontot ért el – írja az nlc.hu.

Rubint Rékát a követői kemény kritikával illették. A rosszindulatú hozzászólók az egyik posztja alatt szóltak be a fitneszladynek, aki a kinézete miatt vált a kommentelők céltáblájává – szúrta ki a Life.hu. Rubint egyébként azt mutatta meg követőinek, hogy férje, Schobert Norbi egy romantikus vacsorára vitte őt, a képeket ide kattintva tekintheti meg.

Nagyon meg van gyötörve és öregedve az arca. Ez a te szégyened. Biztos az agyára mész, csak fél megmondani neked, mert kell a pénzed neki meg a gyerekeknek. Tejeljen a póniló.

– írta egy hozzászóló, amit a fitneszlady nem hagyott szó nélkül.

Te aztán tudod. Most, hogy ilyen okosan megmondtad a tutit arc nélkül, 0 követővel a 0 életeddel nyugodtan törődj bele abba a ténybe, hogy a legcsodálatosabb emberrel élek 20 éve, aki minden egyes nap ragyogtat és a tenyerén hord. Ezt a határtalan szeretetet kell »eltűrnöm«, amit bízom benne, hogy még legalább 40 éven át élvezhetek! Tiszta szívből kívànom, hogy Te is találd meg ezt az érzést! Bár nem derül ki, h férfi vagy nő vagy, de kívánok Neked hasonló csodás szerelmet, mint a miénk! És igen! Valóban hulla fáradt a fejem, mert hulla fáradt vagyok! 80 emberrel utazz el táborozni külföldre, állj minden percben a vendégek rendelkezésére 1 héten keresztül. Tarts edzéseket ... stb. Majd amikor hazaérkezel, vidd el a gyereked /már ha van!/ másnap kora reggel 7-kor edzésre és induljon a hét.

– állt Rubint válaszában.

Tovább folytatódik Gáspár Győző botránya, akinek utcai balhéját mostanra az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet is kivizsgálta – írja a Blikk. A showman nemrégiben azért keveredett összetűzésbe a közterületesekkel, mert néhány percen át szabálytalanul parkoltak egy étterem előtt. Gáspár úgy fogalmazott, hogy megalázták, ám a hivatal szerint Gáspár volt az, aki akadályozta az intézkedést. Az esetről videófelvétel is készült.

A térfigyelő kamera felvételeiből megállapítom, hogy míg a kollégák végig az intézkedéssel foglalkoztak, Ön, Gáspár Győző, folyamatosan követte a felügyelőt és látványos gesztikulálások közepette magyarázott neki

– fogalmazott Horváth Antal igazgató, aki kiemelte: bár Gáspár azt állította, feleségét, Beát kirángatták az autóból a közteresek, az asszony a kocsiból sem szállt ki a felvételek tanúsága szerint.

Az Exatlon Hungary riportere, Gelencsér Tímea arról nyilatkozott a Blikknek, hogy számára most a karrier az első. A modell kimerítő időszakot tudhat maga mögött, rengeteget dolgozott az elmúlt három évben, és ez sok lemondással jár. Ám mivel komolyabb feladatokat szeretne kapni a későbbiekben, nem törődik a fáradtsággal. 

Valóban intenzív három év van mögöttem. Kettős érzés van bennem emiatt, mert egyrészt nagyon szeretem csinálni, amit csinálok, imádok pörögni, másrészt iszonyatosan nagy teher ez belül. Folyamatosan meg kell felelnem, száztíz százalékot kell nyújtanom, mert ebben a szakmában elég egy apró hiba... Ráadásul hosszú távon kell a topon lenni, és ez nehéz. (...) Saját magamra sincs időm, így a magánéletemre sem. Már 27 éves vagyok, de az élet most hozta úgy, hogy megnyíltak előttem lehetőségek, én pedig az a típus vagyok, aki szeretne ezekkel élni. Egyszer biztosan benő a fejem lágya, lenyugszom én is, és a családalapítás lesz a fontosabb. Most a magánéletem szorul háttérbe, de ez idővel biztosan változik majd.

– magyarázta a lapnak Gelencsér.

Abebe Dániel azaz Bebe, a Back II Black korábbi énekese az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy négy hónappal ezelőtti életmódváltásának meg lett az eredménye. Az énekes 22 kilót adott le.

Nem hittem a szememnek! Le sem merem írni! 102 kg-ról indult és 4 hónap után itt tart most

– tudatta Bebe.