Ma is csokorba szedtük a friss híreket hazánk hírességeiről. Nézzük, ki mivel került a címlapokra!

Köllő Babett négy évvel ezelőtt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban jelentette ki: azt akarja, hogy mindenki tudja meg, ki is ő. Bár ezt nem volt könnyű elérnie, végül sikerrel járt, és elmondása szerint elégedett azzal, ahol most tart. A színésznő a férjével is megharcolt a sikerért. 

A luxusfeleségek előtt fél évig vérre menő harcot folytattam a férjemmel, hogy támogassa a tervem. Harmincnyolc éves voltam, mellőzöttnek éreztem magam a szakmámban, mert nem voltam híres. Ezen akartam változtatni. Tudtam, hogy jól megállnám a helyem a média világában. Mondtam is neki, olyan akarok lenni, és azt akarom csinálni, mint Liptai Claudia

– mondta a Story magazinnak a színésznő, aki a TV2-ben ma már Liptai helyén ül. A Feleségek luxuskivitelben című műsort ugródeszkának használta, most pedig a Sztárban sztár leszek! mesterei között foglal helyet. Köllő azt mondja, Liptaira mindig irigységgel vegyes csodálattal tekintett, és sokat tanult is tőle: figyelte őt, és elleste, mit csinál másképpen, mint kollégái. Liptait példaképének tekinti, de versenyezni nem akarna vele. Köllőnek egyébként az a vágya, hogy saját show-műsort vezethessen, mint Liptai.

Egyéb hírek

Mihalik Enikő július végén adott életet első gyermekének. A kislány az Eva Rose nevet kapta, és arcát is láthatta már a nagyérdemű. A világhírű modell bár felkészült rá, hogy nem lesz könnyű dolga egy újszülöttel, elmondása szerint a szülés utáni depresszió így is arculcsapásként érte.

A szülés utáni depresszió is arcon csapott...Sok anyának nehéz leküzdenie a gondolatokat, amik a kisbaba sírásakor felmerülnek. Sokszor megkérdőjeleztem: vajon jó anya vagyok?

– árulta el a Best magazinnak Mihalik.

Nem enyhül a viszony Dér Heni és korábbi mentora, Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar frontembere között. Viszályukban csak olaj volt a tűzre az énekesnő legutóbbi nyilatkozata, amikor a Femcafe főszerkesztőjének, Kraszkó Zitának a Húsz perc őszintén című YouTube-műsorában elárulta: nem bánta meg, hogy kiszállt a zenekarból. Dér kilenc évig dolgozott együtt a csapattal, 2013-ban azonban váratlanul kilépett. Tóth a műsort követően nyílt levélben üzent az énekesnőnek.

19 voltál amikor bekerültél hozzánk, a tehetséged miatt! Velünk nőttél fel, emlékszel? Én voltam a gyámod, havonta ültem veled a bevándorlási hivatalban, hivatalosan is vállalva a gyámságod és megígérve a szüleidnek, hogy vigyázok rád

– reagált Dér szavaira Tóth. Ez az információ eddig nem volt nyilvános, Tóth a Borsnak beszélt arról, miért volt szükség a gyámságra.

Amíg nem volt meg Heninek a kettős állampolgársága, turista vízummal tartózkodott Magyarországon. Ez havonta járt le, így minden hónapban haza kellett mennie Heninek Szerbiába, majd új vízumot igényelni. Kényelmetlen helyzet volt, hiszen folyamatosan koncerteztünk. Egy ügyvéd javaslatára végül megbeszéltük, hogy vállalom a gyámságot, ami nagyban megkönnyítette a dolgunkat

– magyarázta  a Sugarloaf zenekar frontembere.

ValóVilág powered by Big Brother korábbi játékosa, Virág, élt a lehetőséggel, amelyet a valóságshow szerkesztőitől kapott, és elment az X-Faktor válogatójára. A fiatal lányt szerelme, Dani is elkísérte, akivel a villában habarodtak egymásba. Virág a mentoroktól három igent kapott, így továbbjutott a táborba.

A Barátok közt egykori színésznője, Nagy Alexandra a Survivor - Celebek a civilek ellen! című műsort követően döntött a költözés mellett, és hagyta maga mögött a nyüzsgő fővárosi életet. Mindig is nagy vágya volt, hogy kertes házban éljen, végül a forgatások után egy Nógrád megyei, kis lélekszámú faluban lelt békére. A településen a színésznő a 160-ik lakó.

Mondhatok, amit akarok, nincs szomszéd, aki hallja, és úgy nézhetek ki, ahogy akarok, kicsoszoghatok akár pizsamában is. Ez nagy vágyam volt. Hogy pontosan hol, azt nem akartam meghatározni, csak annyit szerettem volna, hogy a természethez közel legyek

– magyarázta a Fókusz riportjában a színésznő.

Zsédenyi Adriennről, azaz Zsédáról kiderült, hogy többgyermekes anyuka szeretett volna lenni, ám énekesnői karrierje ezt nem tette lehetővé.

Mindig is anyuka szerettem volna lenni, sőt, úgy képzeltem, hogy több gyerekem lesz. Nem féltem attól, mi lesz majd azután, hogy megszületik a fiam. És ő (a fia, Nimród – a szerk.) mindig is olyan gyerek volt, aki mellett lehetett dolgozni, nagyon jól működtünk együtt

– fogalmazott az énekesnő az Erősebb igen című YouTube-műsorban, ahol arról is említést tett: szerinte a jó kapcsolat titka az, ha a férfi alkalmazkodik az erősebb egyéniségű nőhöz.