A Velveten korábban rendszeresen szemléztük, mi a legérdekesebb abból, ami a hírességek közösségi felületein történik. Az idei évben ez a negyedik képes összefoglaló, melyben ezúttal az elmúlt néhány nap legvonzóbb posztjait mutatjuk meg. Pontosabban azokat, amiket hazai, női instagramozók publikáltak. 

Kárpáti Rebeka tegnap egy divatbemutatón vonult fel, a rendezvényen szebbnél szebb ruhacsodákat mutattak be. Az influenszer a követői szerint szinte ragyog a boldogságtól, de volt olyan rajongó is, aki a kommenteknél megjegyezte, ez a kép egy kicsit merészre sikeredett, mivel melltartót nemigen visel.

A kirobbanó formában lévő Vasvári Vivien egy részben áttetsző, részben díszes bodyban kívánt jó reggelt követőtáborának.

Tóth Andi egy élénk zöld színű melegítőnadrágban és egy fekete sportmelltartóban pózolt. Lapos hasán szépen kirajzolódnak a kockák.

Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, Metzker Viktória már gőzerővel készül az esküvőjére, erről árulkodik Instagram-posztjainak nagy része is. A csinos lemezlovas pár nappal ezelőtt azt is elárulta követőinek, 2 hónap alatt 5 kilótól sikerült megszabadulnia. Mint írta, az ő életformája mellett nem könnyű tartani a helyes táplálkozást, de az álomalakot mindenképpen el szeretné érni a ceremóniág, melyre már nem kellett sokat várni.

2 hónap a nagy napig. Életem legszebb címlapfotózása volt ez... jó volt így látni magunkat... már csak pár hét és élesben is

– írta a fotókhoz Metzker.

Nádai Anikó le sem tagadhatja, mennyire boldog. A műsorvezetőnő, aki a második kisfiát hordja a szíve alatt, egy testhez simuló bézs ruhában villantotta meg szépen gömbölyödő terhespocakját.

Sáfrány Emese azt mutatta meg, hogyan tartja formában magát. A légtornász a kisfiával, Nolennel együtt sportol: a babakocsiban csöppséget is tolja maga előtt, ha görkorizni megy.

Ma ismét görkoriztunk Nolennel. Mint ahogy minden közös programot. ezt is nagyon élvezi. Én pedig nagyon boldog vagyok, hogy a sportról anyaként nem kell lemondanom, és együtt is tudok vele például biciklizni is. Jövő héten pedig a baba-mama jógát fogjuk kipróbálni

– árulta el a sztáranyuka.

Rúzsa Magdi pedig arról írt követőinek, milyen az élet három kisbabával.

Szépen lassan kezdjük kitapasztalni, hogy milyen az élet három babával egy nagy városban. Az már kiderült, hogy a zsúfolt, szűk utcákon nem tudunk közlekedni a nagy hármas babakocsival

– olvasható az énekesnő bejegyzésében.