Ma sem maradhat ki a szokásos hírösszefoglaló, melyben a hazai hírességek életének legfrissebb történeseit mutatjuk be röviden. Lássuk, ki mivel került a címlapokra!

Árpa Attila lesz a Nagy Ő

Noszály Sándor teniszező és Tóth Dávid olimpiai ezüstérmes kajakozó után Árpa Attila is a tévében keresi élete párját, jóllehet eddig úgy hírlett, hogy a színész párkapcsolatban él – írja a Story magazin.

Az 50 éves színész szíve, akiről a lap azt írja, hogy nagy nőcsábász hírében áll, néhány hete még igencsak foglaltnak tűnt, és barátnője, Czakó Alexandra színésznő nemrég nyilatkozott is arról, hogy nem könnyű Árpával együtt élni. A Bachelor – A Nagy Ő műsorban az őt elcsábító nőknek mindenesetre nem lesz könnyű dolguk, a színésznek ugyanis megvannak a maga elvárásai.

Egy nő legyen önálló, legyen saját egzisztenciája, és tudja, mit akar, ne hagyja, hogy sodorja az élet. Fontos, hogy álljon ki a saját véleményéért. Szeressen élni, enni, mozogni, és legyen szexmániás, mint én

– mondta korábban a Micsoda nők! című műsorban Árpa Attila, akinek mindig a lánya, Amira lesz az első. A Story arról is ír, hogy lehet, hogy a színésznek az első felesége, Tomán Szabina lesz a mérce a párválasztás során.

Az biztos, hogy a nyomulás nem jön be neki.

A nők közül voltak már, akik nagyon messzire elmentek, hogy meghódítsanak maguknak. Az egyik hölgy egy hamis internetes profil mögé bújva keresett meg. Azt mondta, hogy halálos beteg, és az az utolsó kívánsága, hogy velem cseveghessen. Az ilyen helyzetek abból adódhatnak, hogy túlságosan közvetlen vagyok a hölgyekkel. Most is rajonganak értem a nők. Nem tudom, hogy én, elvált apuka vagyok-e minden nő álma, de azt állítólag tudom, hogy mire vágynak. És persze hozzájárul ehhez az ismertségem is, de szerintem Magyarországon híresnek lenni, az olyan, mint gazdagnak lenni a Monopolyban

– idézte a magazin a színész szavait.

Megvan Kulcsár Edina és G.w.M közös otthona

Első szerelmi fészkét rendezgeti G.w.m-mel, azaz Varga Márkkal Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynő és a rapper nemrégiben a megromlott házasságukat hátrahagyva, két-két gyerekkel kezdett együtt új életet. Noha egy hónappal ezelőtt még heti egy-két alkalommal tudtak találkozni, mostanra kibéreltek egy lakást. A gyerekszobát is csinosítgatják.

Már az elején sem volt kérdés, hogy Márkkal közös jövőt szeretnénk, és első lépésként most találtunk is egy megfelelő fővárosi albérletet. Épp a gyerekszobát csinosítgatjuk, de már most nagyon szeretjük ezt a közös kis kuckót. (...) A négy kicsi már többször találkozott, és imádják egymást. Szeretnénk, ha mindegyikük az otthonának érezné ezt a lakást, de ehhez teljes béke szükséges

– mondta a Story magazinnak Kulcsár. A harmónia egyelőre nem teljes, Márk és volt párja, Nagy Melanie között még mindig sok a vita.

Várkonyi Andrea Katalin hercegnét követi

Ruhakölteményével és ékszerével üzent Várkonyi Andrea a Best magazin szerint. A lap azt írja, különös hasonlóságot véltek felfedezni az egykori tévés és a brit királyi család majdani uralkodónője, Katalin hercegné között. Azt írják, Várkonyi a TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálaműsor színpadán éppen úgy festett, mint a cambdrige-i hercegné, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott.

A hercegné a férjével, Vilmos herceggel a Buckingham-palotában fogadta az ukrán elnököt, még jóval az orosz-ukrán háború kitörése előtt. Katalin Ukrajna tiszteletére kék ruhát viselt, melyhez egy kék zafír medálos nyakláncot választott. Hasonló öltözékben mutatkozott márciusban is, amikor egy, a westminsteri apátságban tartott rendezvényre volt hivatalos: kék ruhájához ugyanazt a nyakláncot viselte. Ez volt az első nyilvános megjelenése azóta, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát. A hercegné akkor is egy halványkék, harang formájú, selymes hatású ruhába bújt, amikor jótékonysági gálára volt hivatalos a Bahama-szigeteken. Ehhez szintén a kék zafír medálos nyakláncot választotta.

Katalin harang formájú ruhájának, és a Várkonyi Andrea által viselt ruhakölteménynek ugyanaz volt az üzenete a Best szerint.

A kék szín egyértelmű utalás az ukrán zászló színeire, ugyanis az idei évben a jótékonysági műsor az Ukrajnából menekülőknek gyűjtött pénzadományokat. A ruha formavilágánál törekedtünk a klasszikus, de nem mindennapi megjelenésre

– mondta a Blikknek Merő Péter divattervező, Várkonyi Andrea estélyi ruhájának megálmodója. Az egykori tévésnek az ékszere is ugyanolyan volt, mint a hercegnének.

Nádai Anikó: Peti még a cipőhúzásban is segít

Csak úgy sugárzik a boldogságtól az áldott állapotban lévő Nádai Anikó. Mint ismert, a csinos műsorvezetőnő a második kisfiát hordja a szíve alatt, akit vőlegényével, Hajmásy Péterrel már nagyon várnak. A tévés már a várandóssága 26. hetében jár, pocakja szépen gömbölyödik.

És még több mint 3 hónap hátra van...

– árulta el az Instagramon Nádai.

A Házasodna a gazda című párkereső reality műsorvezetője a Story magazinnak arról is beszélt, hogy vőlegénye, Hajmásy Péter a cipőt is segít felvenni neki.

Nem mondanám, hogy nehezebb így dolgozni, inkább csak úgy fogalmaznék, hogy más. Azt szoktam mondani, hogy a terhesség nem egy betegség, ez csak állapot, és én így is kezelem az egészet. Élvezem, hogy tudok dolgozni, és azt kell mondanom, hogy kifejezetten jól bírom. Talán csak a terhességem eleje volt egy picit nehezebb, de most már semmi nem hátráltatja a munkát. (...) Peti mindenhova elkísér, a forgatásokra is jön velem, nagyon figyelmes. Aggódó férfi, és nekem jól esik ez a gondoskodás. Igaz, még csak a hatodik hónapban vagyok, de már eléggé kikerekedtem. A dédi könnyebben lehajol a kertben, mint én. Szerencsére Peti nagyon odaadó, még a cipőhúzásban is segít

– magyarázta a magazinnak Nádai, aki az első gyermekének, Patriknak hét évvel ezelőtt adott életet.

Czutorék megmutatták kislányukat

Egy hónappal ezelőtt egy kislánnyal bővült Czutor Zoltán és felesége, Czutor-Kilián Zsanett családja. A házaspár a csöppségnek a Franciska nevet adta, s a jelek szerint boldogabbak, mint valaha. A Belmondo zenekar frontembere a kislány születésével immáron hatszoros apuka lett, ugyanis a korábbi kapcsolatából is született három gyereke. 

Húsvét, hosszú hétvége , tavaszi szünet, család, Balaton, anya-lánya!

– írta Czutor-Kilián Zsanett a posztban, amire az nlc.hu bukkant rá.

Tóth Andi is talál olykor kivetnivalót magában

Sokszor látni magabiztos mosollyal az arcán Tóth Andit, akiből csak úgy süt az önbizalom, ám mint kiderült, nincs teljesen kibékülve magával. Az X-Faktor korábbi győztese, aki a Dancing With The Stars című showműsorban is bizonyított, rajongóinak elárulta: a fogaival nincs teljesen megelégedve.

Szeretem a mosolyom! Imádok nevetni és ezt felhőtlenül tenni. Mégis ahogyan mindenki, én is találok benne némi kivetnivalót. Az alsó fogaimmal sosem voltam kibékülve, így mindig is szerettem volna fogszabályzót, de nyuszi voltam elkezdeni. Viszont most belevágok az átlátszó fogszabi segítségével, amiből mindig meg is osztok pár lépcsőfokot, na meg ofc before-after képet is lövünk majd. PERFECT SMILE IM COMING

– újságolta el az Instagramon az énekesnő, akitől előtte-utána kép is várható.

Mai hírösszefoglalónkat ezzel a poszttal zárjuk. Viszlát!