Íme egy friss Hírösszefoglaló, melyben fontos és/vagy érdekes híreket, tényeket talál hazai, ismert személyiségekkel kapcsolatban. 

Metzker Viktóriánál betelt a pohár

Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, Metzker Viktória néhány nappal ezelőtt kötötte össze életét szerelmével, Ferenczei Gáborral, azaz Gabennel, a mézesheteket pedig Ibizán töltik. A várva várt nászút azonban nem lehet teljesen felhőtlen a lemezlovas számára, követői ugyanis azzal zrikálják, hogy vajon az esküvő után belefogtak-e már a babaprojektbe.

És ti mikor voltatok wc-n utoljára? Kb. ilyen érzés ez... Most kérek mindenkit, hanyagoljuk ezeket a kommenteket... Full magánügy! Azért, mert az ember megházasodik, nem kell egyből "lebabázni". Konkrétan 2 nap alatt vagy 20 ilyen üzi jön és nagyon nem éljük!

– fakadt ki a 24 órán át elérthető Instagram-történetében a lemezlovas, akinek szavait a Bors idézte.

Sáfrány Emese pszichológus segítségét kérte

Nincsen könnyű helyzetben a párkeresést illetően Sáfrány Emese, aki a jelek szerint egyelőre nem tudta túltenni magát azon, hogy gyermeke apjával, Hornyák Ádámmal zátonyra futott a a kapcsolatuk. A légtornász négy éven át alkotott egy párt a sportolóval, ám tavaly júniusban született kisfiuk, Nolen sem tudta összetartani őket. Emese úgy véli, csak kegyes hazugság az, hogy az idő begyógyítja a sebeket.

Sokan mondták, hogy legyek türelmes, az idő majd mindent megold, begyógyítja a sebeket, de én ezzel nem értek egyet. (...) Elébe mentem a dolgoknak és számos önfejlesztő tréningen vettem részt. Jártam pszichológusnál, családállításon, coachnál, de még meditálni is elkezdtem. Számos kérdésre szeretnék választ kapni, megérteni, hogy mi miért történt. (...) Ez az időszak most rettenetesen megterhelő, mert nem elnyomom, hanem pont kiadom magamból a sérelmeimet, fájdalmaimat. Mindenesetre nem könnyű a párkeresés egy pici babával, ezt idővel én is megtapasztalom majd

– magyarázta a Story magazinnak a légtornász, akinek interjúját az nlc.hu szemlézte.

Meg akarták venni Tóth Andi használt bugyiját

Bár könnyedén milliókat kereshetett volna vele, Tóth Andinak esze ágában sem volt teljesíteni rajongója furcsa kérését. Az énekesnő az IstenEst legújabb adásában beszélt arról, hogy egyik rajongója rengeteg pénzt ajánlott neki az egyik használt bugyijáért cserébe, ám az X-Faktor korábbi győztese undorítónak tartja az ilyesmit, figyelt fel a nyilatkozatra a 24.hu.

Nőknél az mindig valami fehérnemű vagy zokni, mert beteg lábfétisű emberek vannak. Rendes volt, aki milliókat adott volna a bugyimért. És mondtam, hogy ugh. Használtan kérték. Nem, undorító! Ilyenekhez nem folyamodnék soha. Ez nagyon személyes dolog. De tényleg tudok valakiről, aki eladta a fehérneműjét, előadó itt nálunk

– magyarázta az énekesnő, hozzátéve, semmi pénzért nem menne bele ilyesmibe.

Testsúlya miatt támadják Alee-t

Bántó jellegű megjegyzésekkel illették testúlya miatt a közösségi oldalán az X-Faktor korábbi győztesét, Alee-t. ByeAlex korábbi mentoráltját azért támadták be a követői, mert – meglátásuk szerint – a rapper az utóbbi időben jó néhány kilót felszedett.

Amióta megnyerte az X-Faktort, azóta felszedett pár kilót

Te se fogytál az X-Faktor óta

Jól meghízott

Ne haragudj, de hol van a régi Alee?

Jól beuzsonnáztál

Szépen bepuffadtál! Látszik, lett kenyér!

– írták többen Alee-nak, aki a kommentekre egyelőre nem reagált.

A fiatal tehetség, akit korábban is sokan ekéztek kinézete és a stílusa miatt, nemrég azt is elárulta, hogy a tehetség kutatót követő hirtelen siker elég nehezen érintette, ezért pszichológus segítségét kérte. Mostanra azonban jobban érzi magát, a sok stressz ellen pedig edzéssel igyekszik tenni. Arról is beszélt, hogy az X-Faktor után a költekezésben nehezen tudott megálljt parancsolni magát a féktelen költekezést illetően, írja a Blikk.

ByeAlex nem akar sokáig élni

Saját bevallása szerint nem rendezkedett be hosszú életre, ám nem is szeretne sokáig élni ByeAlex. Az X-Faktor mentorától ez a megdöbbentő kijelentés Peller Mariann műsorának csütörtöki adásában hangzott el.

Nem tudom, az én fejemben nincs benne a hosszú élet. És persze, tudom, hogy vannak emberek, akik betegek és küzdenek az életükért, nem tiszteletlenségből mondom ezt. És lehet, hogy egyszer majd valaki levetíti nekem ezt a riportot, amikor nyolcvanévesen röhögök egyet rajta, hogy mekkora idióta voltam, de a tököm akar sokáig élni, én nem akarok

– szögezte le az énekes az Utazás a lelked körül című műsor tavaszi évadának záró epizódjában, melynek részletére a Blikk bukkant rá.

Utálóinak üzent G.w.M

Az Instagram-oldalán üzent rosszakaróinak G.w.M, azaz Varga Márk. A rapper az „irigy kutyákhoz” intézett posztot nem sokkal azt követően tette közzé a közösségi platformon, hogy hatalmas port kavart a hír, miszerint kedvesével, Kulcsár Edinával közös tetoválással pecsételték meg szerelmüket. Míg G.w.M kezére az Edina keresztnév, addig az egykori szépségkirálynő csuklójára a Márk név lett felvarrva.

Akárhogyan is fáj bárkinek, szerintem ideje lenne megérteni azt, hogy a világ kevés lenne ahhoz, hogy éket szúrjon közénk. Ezúton is küldöm a csókom az irigy kutyáknak és szívből köszönöm, hogy vagytok nekem!

– írta a rapper.

(Borítókép: Metzker Viktória, Alee, Tóth Andi. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás, RTL Klub/Szabó Gábor, Velvet/Kaszás Tamás)