A MAI NAP SEM MARADHAT KI A SZOKÁSOS HÍRÖSSZEFOGLALÓ, MELYBEN A HAZAI HÍRESSÉGEK ÉLETÉNEK LEGFRISSEBB TÖRTÉNÉSEIT ÍRJUK LE RÖVIDEN.

Ahogy a Velvet korábban megírta, a ValóVilág harmadik szériájának játékosa, Béres Anett súlyos sérülésekkel, meztelenül, eszméletlen állapotban került kórházba, miután részt vett Siklóson egy lélektisztító szeánszon, ahová Sáfrány Emesével együtt jelentkeztek. A Hot! magazin újabb részleteket derített ki Béres állapotáról.

Anett már túl van az életmentő műtéten. Felébredt, és a körülményekhez képest jól van. Sajnos a bordatörésen túl nemcsak a bokája tört szilánkosra, hanem a lába többi része is. A pécsi kórház orvosai szerint várhatóan egy év lesz a teljes felépülés!

– mondta a magazinnak egy ismerős.

Demcsák Zsuzsa férje visszautazott Indiába, ám szó sincs arról, hogy szakítottak volna.

5188 km távolság. Ilyen messze kellett utaznia Krishannak, hogy három év után újra lássa a családját és eleget tegyen munkával kapcsolatos, már halaszthatatlanná vált felkéréseinek. Még mi sem tudjuk, mikor látjuk egymást újra, hiszen nagyon elfoglalt lesz ő is és én is a következő hónapokban. Addig is köszönjük, hogy sokan aggódtok értünk, nincs miért

– írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában a műsorvezető, melyet az nlc.hu szemlézett.

Molnár Anikó drasztikus spórolásba kezdett, fél attól, hogy mi várható a közeljövőben, ezért a nyaralásáról is lemondott.

Nem tudom, hogy nyugodtan kifizethetnék-e 2-300 ezer forintot egy nyaralásra, hogy később az a pénz nem fog-e hiányozni a kasszából. Nehogy az legyen, hogy elmegyek nyaralni, jól érzem magam, utána pedig a kutyáimnak nem tudok majd kaját venni

– nyilatkozta az egykori valóságshow szereplő.

Gáspár Győző interjút adott Palik Lászlónak, amiben arról beszél, hogy a mentális állapota továbbra is rossz. A Bors a kijelentésekkel kapcsolatban megkereste Gáspár Zsoltit, aki elítéli, hogy testvére a nagy nyilvánosság előtt kiteregette a családi szennyest, emellett a műsorvezető, Palik László tettét is bírálta.

Palik László kiváló újságíró, kérdezni- és hallgatni is tud, a szakma csúcsa, amit csinál. Kérdeznie sem kellett és mégis létre jött az a beszédszituáció, hogy Győző a kelleténél jobban megnyíljon. Győző jelenleg is pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszereket szed, lelkileg ilyenkor talán labilisabb, indulatosabb. Nem kívánok újságíró etikai kérdésekbe bocsátkozni, mert nem értek hozzá, de szerintem talán nem kellett volna egy sikeres riport érdekében ezt a helyzetet kihasználni

– mondta a lapnak.

Singh Viki a mértékletességben és az elegendő testmozgásban hisz: hétköznap jobban figyel az étkezésre, hétvégén pedig elengedi magát.

Egészséges állapotra törekszem, ennek ellenére öt kiló felesleggel is jól érzem magam a bőrömben. Jelenleg 66 kiló vagyok, és semmi problémám ezzel. Voltam 47 kiló is ti­ni­ko­rom­ban, de az, visszagondolva, nagyon egészségtelen volt. Az a legrosszabb, hogy koplalás és önsanyargatás árán értem el ezt a súlyt, és szépnek láttam magam. (...) A szakításom óta sokkal több időm lett magamra, amit igyekszem kimaxolni. Változatos edzési formákat választottam, amelyeket nem letudni, hanem élvezni akarok

– mesélte a Hot! magazinnak.