Múlt héten jelent meg egy dokumentumfilm Britney Spears életéről, ami alaposan felkavarta a rajongók lelkivilágát, most pedig az énekesnő pasija, Sam Asghari személyi edző (aki Spears egyik klipjének forgatásán ismerte meg az énekesnőt) tette egyértelművé érzéseit a dologgal kapcsolatban. A férfi szerelme apjának, Jamie Spearsnek szólt be, amiről Insta-sztorijában is beszámolt.

A Spearsnél több mint 10 évvel fiatalabb Asghari azt írta, egyáltalán nem tud tisztelni egy olyan embert, aki folyamatosan kontrollálni akarja a lánya párkapcsolatát, és különböző akadályokat gördít eléjük. 

Véleményem szerint Jamie egy nagy fasz. Nem megyek részletekbe, mert mindig tiszteletben tartottam a magánszféránkat, ugyanakkor nem hiszem, hogy ebben az országban nem fejezhetném ki szabadon a véleményem. 

Asghariba a fenti poszt megjelenése után a TMZ stábja is belefutott, akik megkérdezték tőle, mérges-e, és arra is kíváncsiak voltak, mi is történt pontosan Jamie Spears és közte. A férfi kijelentette, hogy nem mérges. 

Amit mondtam, elmondtam. Szerintem egy fasz, ez a véleményem, nem megyek bele a részletekbe. Ennyi. 

(Nem ő az egyetlen, aki Spears közvetlen közelében így vélekedik.) A TMZ kérdésére Ashgari elárulta, ha Jamie Spears normálisan bánik a lányával,  ő is másképp fog viszonyulni a férfihoz.