Mint vasárnaponként általában, ennek a hétnek a végén is jelentkezik a heti trend cikksorozat egy új darabbal, most, hogy június első felén már lassan túl is vagyunk. Egy normális évben ilyenkor indulna a bikinis fotók dömpingje, de ezen a héten Doutzen Kroes mellett nem túl sokan emlékeztettek arra, hogy ez egyébként már az az időszak, amit korábban nyárnak hívtunk.

De azért...

De azért persze csak akadt idén júniusban már pár fürdőruhás kép az Instagramon – a fene tudja, hogy van-e értelme megpróbálni trendeket kiolvasni belőlük, de mindenesetre nézzünk, ahogy szoktuk, hat példát!

Brielle Anyea

Brielle Anyea a Sports Illustrated nevű magazin híres úszóruhás kiadásának egyik topmodellje, aki saját márkáját maga mutatja be az Instagramján. Ezen a baromi jópofa, egzotikus mintás bikinin kívül még egy csomó fazon van, de Anyea felhívja a figyelmet egy másik vonatkozásra is, ami ezen a héten különösen fontos. Az ő termékeit egy afro-amerikaiak tulajdonában és működtetésében álló cég készíti és forgalmazza, szóval ha valaki úgy dönt, hogy kivételesen nem fehér befektetők kezében levő multicégek kasszájába szeretné tölteni a pénzét, érdemes jobban megnézni, mit kínál Brielle Anyea.

Vasvári Vivien

Az előző hétnek a végét Vasvári Vivien a Balatonon töltötte, és még erre a hétre is jutottak az ott készült fürdőruhás képekből. A Feleségek luxuskivitelben sztárja itt egy extra adag pertlivel ellátott, deréktájt is megkötős fürdőruhát mutat be, és ha jól látom, még a napszemüveg színárnyalata is passzol. Ja igen, jegyezze meg jól, amit lát, mert alul most is megy a szavazás, válasszunk majd közösen kedvencet!

Koroknyai Virág

Koroknyai Virág nem tó- vagy tengerpartról, hanem medencéből jelentkezett be a héten, és tette ezt szintén egy különleges fazonú fürdőruhában. A 2017-es Miss World Hungaryként megismert szépségkirálynő által spárgázáshoz viselt vörös egyrészesnek a nyakbaakasztós része az estélyiket idézi – úszódresszből ennél elegánsabbat nehéz elképzelni!

Shanina Shaik

Ha van, ami Koroknyai Virág egyrészese eleganciájának közelébe jön, az Shanina Shaik egyrészesének eleganciája. Esetleg ez egy trend 2020-ra? Az elegáns fürdőruha? Ehhez Coco T-nek lesz még egy-két szava, de egyelőre maradjunk Shanina Shaiknál. Az ausztrál modell egy olyan fehér úszódresszt visel, ami a bő száz évvel ezelőtti férfidivatra utal vissza, mindezt fehérben. Van hozzá egy különleges fazonú, szintén fehér kalap is: különleges, elegáns és nem ég le benne az ember válla.

Coco Austin

Na jó, ha önnek nem kenyere az elegancia, akkor mindig lehet számítani Coco Austinra, azaz Coco T-re, azaz Ice T modellkedő-influenszerkedő feleségére, aki mindig is egy sokkal bevállalósabb stílusban utazott. A négy éves gyereket nevelő anyuka a héten például egy aszimmetrikus fazonú úszódresszben domborított, különösen a nyakbavevős rész az extra benne. Különösebb napsugárzás mintha nem lett volna a fotózáskor, de Austin azért csak vett egy napszemüveget, mert jól áll.

Alessandra Ambrosio

Ki az, akinek a fürdőruhája a legjobban tetszett?

A pilótanapszemüveges Alessandra Ambrosio maradt a végére hatodiknak. A brazil modellszupersztár egy neonkék szettet rakott össze ehhez a fotóhoz, aminek a része egy oldalt lukas egyrészes úszódressz és egy hasonló színű, derékra kötött pulcsi (ez úszáskor feltehetőleg levetendő).

A fenti posztból kiderül, hogy aki igazán ad magára, az a sporteszközéhez öltözik: szintén kék az az egyértelműen (számomra) fel nem ismerhető valami, amin Ambrosio térdel, és hasonló árnyalatú a kötél is. Hát így kell koordinálni a színeket, kedves nézőink! Nos, ki tetszett a legjobban? Várjuk a szavazatokat!