Alább olyan érdekességeket olvashat, amiket hazai hírességek osztottak meg az Instagramon.

Palvin Barbarával kezdjük, mert ő egy automatikusan eltűnő Instasztoriban tett közzé egy képet szerelméről, az egy ideje szőkeként élő Dylan Sprouse-ról. A 27 éves modell már többször elhozta Magyarországra kedvesét, és a színész rendesen belekóstolt az itteni életbe. Amint az alábbi képen látszik, 2020-ban átesett élete első disznóvágásán is, sőt, erről pólója is van, amit a mai napig hord napfényes bruncholásokkor.

Mindig lenyűgözőek (és néha elég szórakoztatóak) a különleges kozmetikai beavatkozások, és most Oroszlán Szonja mutatott egyet, persze némileg reklámcélzattal: miniporszívóval tisztították ki az arcbőrét a Medios Orvosi Centrumban.

Pintér Adrienn műsorvezető jelenleg babát vár, de ő is bevállalt egy reklámposztot, és úgy döntött, hogy az Indigo Fitness Style kollekcióját az alábbi, elég erős fényképpel fogja hirdetni.

Rácz Jenő sztárséf és menyasszonya, Gyuricza Dóra romantikus nyaraláson vannak, és A Konyhafőnök című műsorból ismert híresség a következőt posztolta tengerparti estéikről...

...de Gyuricza Dóra még romantikusabb képet osztott meg követőivel kettejükről.

És ha már a romantikus fotóknál tartunk, Dallos Bogi is posztolt egyet, amin éppen csókolóznak Puskás Petivel, de azért természetesen/szerencsére nem olyan bevállalós a poszt, mint Kourtney Kardashianéké.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dylan Sprouse még hordja az első disznóvágására kapott pólót, Oroszlán Szonjának kiporszívózták az arcbőrét

Ebben az Instahíradóban még romantikus-csókolózós képeket nézhet meg Rácz Jenőről és Gyuricza Dóráról, valamint Dallos Bogiról és Puskás Petiről.

3 · Apr 28, 2021 05:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments