A mai instahíradóban megmutatjuk, ki milyen szettben próbálja túlélni a hőséget vagy merre nyaral, hogy lehűtse magát.

Puskás Peti fotóival kezdünk, aki a menyasszonyáról, Dallos Bogiról lőtt pár félmeztelen képet. A sorozata címe: A lombok árnyékában. Az énekes érthetően rettentő büszke a szerelmére és mint a bejegyzés melletti leírásból kiderül, a pár egy erdei házikóban piheni ki az elmúlt hetek dolgos hétköznapjait.

Az 1996-os születésű testpozitív modell, Sirokai Diána mindössze 16 éves volt, amikor elkezdte Londonban építeni modellkarrierjét. A több mint egymillió követővel rendelkező Sirokai az ágyban fekve hagyta, hogy lefotózzák.

Rácz Jenő menyasszonya, Gyuricza Dóra a csók világnapjára húzott bikinit. A Lupa Beach egyik padján üldögélő híresség szerint a csókolózásnak immunerősítő hatása van, emellett még a fájdalmakat is enyhíti, úgyhogy pusziszkodásra buzdít mindenkit.

Az utóbbi időben több bikinis képet is posztoló Gáspár Evelin az egerszalóki sódombról jelentkezett be. A híresség nemrég azt nyilatkozta, hiába van bombaformában, a közösségi oldalán folyamatos támadások érik a megjelenése miatt.

Szécsi Debóra, aki az ismert rádiós, Cooky szerelme, egy általunk is különlegesnek tartott felsőben szelfizett. Jól látszik, hogy a kétgyermekes édesanyának fogszabályzója lett.

Görög Zita még mindig Olaszországban nyaral. A modell lassan úgy érzi, hogy a tenger a második hazája, ennek örömére virágos fürdőruha helyett egy fehéret húzott a strandra.

Rubint Réka Görögországból posztolt fotóival búcsúzunk. Az éppen alakreform-táborban pihenő híresség hátulról pózolt, ide kattinva meg is tekintheti a képeket.