Az emberek rengeteg dolgot szeretnek elárulni magukról az interneten. Sokan akkor a legbátrabbak ilyen téren, ha anonimitás mögé bújva oszthatják meg az olyan titkaikat, amiket senkinek nem mondhatnak el – elmondják hát mindenkinek. A Reddit is kiváló terepe az ilyesminek, naponta jelennek meg rajta mindenféle topikok, amik néha annyira sokakat érintenek, hogy többezren reagálnak rá.

Ilyen például az is a bejegyzésfolyam, amit az a rettentő egyszerű kérdés indított el, hogy milyen gyakran szexelnek valójában a házaspárok.

Nyilván és szerencsére erre sincs egyértelmű, egyetemes válasz, de vannak mindenféle variációk, amik újabb bizonyítékok arra, hogy a szexualitás egy szerteágazó, mindenki számára mást jelentő dolog, aminek a lényege, hogy az ember úgy találja meg benne a gyönyörét, hogy azzal mást ne bántson, viszont örömet szerezzen vele a partnerének is. Na, de ilyen hosszúra nyúlt felvezetés után megmutatjuk, hogy A Nagy Kérdésre milyen válaszok érkeztek (természetesen nem fogjuk mind a 2300 bejegyzést idemásolni, csak egy válogatást).

 • „Hétvégente minimum egyszer és hét közben nagyjából kétszer. De ez nagyon függ attól is, hogy éppen mennyire vagyunk fáradtak. Vagy olyan is, hogy egyszer sem csináljuk a héten.”
 • „Én 27 vagyok, a felségem pedig 31. Három gyerekünk van és jövő hónapban leszünk tíz éve együtt. Minden nap szexelünk. Nagyon ritkán, ha annyira sűrű a programunk, akkor kétnaponta. De ennél soha nincs hosszabb szünet. Egyszer, mikor nagyon dühös volt rám, akkor 13 napig nem csináltuk, rettenetes volt.”
 • „Nincs gyerekünk, öt éve vagyunk házasok, és heti négyszer szexelünk.”
 • „Egy éve házasodtunk össze, havonta kétszer csináljuk.”
 • „Öt éve házasok, előtte négy évig együtt éltünk, hetente egyszer szexelünk.”
 • „Nincs gyerekünk. Az első évben nyolcszor csináltuk egy héten, a második évben ötször, a harmadik évben háromszor, a negyedik évben egyszer, az ötödik évben havonta háromszor, a hatodik évben havi kétszer.”
 • „Hat éve vagyunk házasok, két gyereket nevelünk és már úton van a harmadik. Mikor a feleségem nem terhes, akkor hetente 3-4-szer van valódi behatolásos szexelés, mikor pedig állapotos, akkor egyszer vagy kétszer.”
 • „Öt éve házasodtunk össze, most várjuk az első gyermekünket. A terhesség előtt 3-5 alkalommal szeretkeztünk hetente, most viszont a nejem hormoningadozásai miatt nagyon változó. Van, hogy egyszer, vagy egyszer sem csináljuk egy héten, máskor meg kétszer, háromszor, vagy ötször is egy nap. De nagyon ügyelünk arra is, hogy ha másiknak nincs kedve, ne nyomasszuk, hanem akkor maszturbálással elégítsük ki magunkat.”
 • „A mi esetünkben a terhességek és a gyerekek rossz hatással voltak a szexuális életünkre. 3 és fél éve vagyunk együtt, és jelenleg évente 4-5 alkalommal szexelünk.”
 • „13 évvel ezelőtt vettem el életem szerelmét, a gyönyörű Juliát, akivel amióta vissza tudok emlékezni stabilan napi egy-kétszer csináljuk. Amikor összeházasodtunk, akkor még többször! Azóta kicsit lenyugodtunk, de a mai napig eszméletlenül gerjedünk egymásra.”
 • „Hét éve vagyunk házasok, négyéves ikreink vannak és hetente egyszer-kétszer szeretkezünk.”
 • „Nyolc évvel ezelőtt mondtuk ki az igent, és egy gyerekünk van, aki most hétéves. Átlagosan kéthavonta szexelünk. Pár éve adtam fel a próbálkozást, hogy több legyen.
 • „Három év házasság, egy négyéves gyerek és egy 13 hónapos. A szexuális életünk pedig nem túl jó. Azt hiszem, hogy a hormonok és a kialvatlanság miatt csökkent le a libidóm és így van, hogy egy hónapban egyszer csináljuk, de előfordul az is, hogy egy héten többször.”

És önnel mi a helyzet?

Forrás: Men's Health

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mennyit szexelnek a házasok? Ennyire eltérő válaszok érkeznek A Nagy Kérdésre

A Redditen elhangzott a kérdés, hogy mennyi az annyi, amire rengeteg házasságban élő reagált.

8 · Jan 19, 2019 11:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments